Πολιτική

Ο Βαρουφάκης πουλάει κοσμήματα από το site του ΜέΡΑ25

Ο Βαρουφάκης πουλάει κοσμήματα από το site του ΜέΡΑ25
Βαρουφάκης κοσμήματα: Ένα διαφορετικό τρόπο οικονομικής ενίσχυσης διαλέγει το Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής 25 ή πιο εύκολα ΜέΡΑ25. Μέσα από το επίσημο σάιτ του πουλάει σουβενίρ του κόμματος, ανάμεσά τους και κοσμήματα σχεδιασμένα από τη Δανάη Στράτου.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει, από όσους τα έζησαν, τα στυλό με τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ ή τους αναπτήρες με τη δάδα (το παλιό έμβλημα) της Νέας Δημοκρατίας; Άλλοι θυμούνται τις καρφίτσες ή τις κονκάρδες του ΚΚΕ με σοβιετικούς ηγέτες ή το CCCP (το όνομα της Σοβιετικής Ένωσης) που τελευταία ξανάρχεται στη μόδα ακόμα και από εταιρείες ως μπλουζάκι.

Αυτά, μάλλον, θημήθηκε το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη και στο σάιτ του καλεί τους φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος να αγοράσουν «Συλλεκτικά Αντικείμενα» του Μετώπου. Μάλιστα, στο επίσημο σάιτ του κόμματος που μπήκε στις τελευταίες εκλογές στη Βουλή, υπάρχει ειδικό section για τα σουβενίρ.

«Η φωνή μας είναι στη Βουλή, αλλά και έξω από αυτήν! Οι ανυπάκουοι πολίτες, φίλοι και υποστηρικτές, μπορούν να αποκτήσουν τα μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα που φέρουν τη σφραγίδα του ΜέΡΑ25: ξεχωριστά κοσμήματα που σχεδιάστηκαν από την γλύπτρια και εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου, την αποκλειστική έντυπη έκδοση του μανιφέστου και άλλα αντικείμενα που θα αφήσουν το στίγμα του ΜέΡΑ25 στην κοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το ημερολόγιο του ΜέΡΑ25 φέρει την υπογραφή του αρχηγού του κόμματος

«Το 2019 ήταν μια σημαντική χρονιά για το ΜέΡΑ25. Το 2020 αναμένεται να είναι ακόμα συναρπαστικότερο και το ημερολόγιο του ΜέΡΑ25 είναι εδώ για να καταγράψετε όλα τα σημαντικά της χρονιάς που μας έρχεται. Ημερήσιο ημερολόγιο, με μηνιαίο δισέλιδο στην αρχή κάθε μήνα και ιδιόχειρο αγωνιστικό μήνυμα του Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη», είναι το μήνυμα που συνοδεύει την παραπάνω φωτογραφία προς τους φίλους του κόμματος.

Πιο κάτω στο ίδιο section του σάιτ, έρχονται και τα κοσμήματα που έχει επιμεληθεί η σύζυγος του κ. Βαρουφάκη, η Δανάη Στράτου. Μια καρφίτσα με κόκκινο ή λευκό χελιδόνι, ανάλογα με το τι προτιμάει κανείς. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ασημένιο δαχτυλίδι κατασκευασμένο από ασήμι 925 και μαύρο σμάλτο.

«Σχεδιάστηκε από την γλύπτρια & εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου. Είναι εμπνευσμένο από τα χελιδόνια του ΜεΡΑ25 & European spring, το σύμβολο που φέρνει την ελπίδα πίσω στην Ευρώπη. Black Swallow Sterling Silver Ring This ring is made of sterling silver 925 and black enamel plated. A beautiful handmade item designed by installation artist Danae Stratou», γράφει ο ιστότοπος του ΜέΡΑ25 με το μήνυμα να είναι μεταφρασμένο και στα αγγλικά. Άλλωστε, υπάρχει και το «Ευρωπαϊκής» στον τίτλο του κόμματος…

Στη συνέχεια παρουσιάζονται και άλλα κοσμήματα, όπως κολιέ με χελιδόνι ή κολιέ με το logo του κόμματος

Δεν θα μπορούσε, βέβαια, να λείπει και μια πιο κλασική πρόταση. Κούπες για να πιουν οι ψηφοφόροι του ΜέΡΑ25 τον καφέ ή το ρόφημα που προτιμούν. Δείτε τις χαρακτηριστικές κούπες:

Το ΜέΡΑ25 μπορεί να μην τα πηγαίνει τέλεια σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αλλά στον τομέα του marketing μάλλον παίρνει καλό βαθμό. Ερωτηματικό παραμένει αν αυτό θα είναι αρκετό για την επανείσοδό του στη Βουλή…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments