Αθλητισμός

Άρης – Ολυμπιακός: 2-4

Άρης – Ολυμπιακός: 2-4
Άρης - Ολυμπιακός: Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ξανά ότι στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο.

Πέρασε νικηφόρα και από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός αφού νίκησε τον Άρη με 4-2 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Superleague. H νίκη ήρθε για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς χάρη στους Γιώργο Μασούρα και Αχμέντ Χασάν που πέτυχαν από δύο γκολ. Για τον Άρη σκόραραν ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός συνεχίζει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη του ματς

Ο Άρης ξεκίνησε με τους: Κουέστα, Μπακούτσης, Μπακαλιάνης, Δεληζήσης, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Γκάμα, Φετφατζίδης. Ο Ολυμπιακός κατέβασε τους: Αλέν, Τοροσίδης, Γκασπάρ, Σεμέδο, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Καφού – Μασούρας, Λοβέρα, Χασάν.

Στο 5′ είχαμε σουτ του Γκάμα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Καφού και κατέληξε κόρνερ. Στο 12′ υπήρξε ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μαντσίνι βρέθηκε απέναντι στον Αλέν μετά από πάσα του Φετφατζίδη, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Αλέν μπλόκαρε. Στο 14′ κεφαλιά του Τοροσίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 15′,  έγινε σουτ του Σάσα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Αλέν. Στο 18′ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι! Εξαιρετικό σουτ του Τοροσίδη μέσα από την περιοχή και αριστερά, με το δεξί, η μπάλα στο οριζόντιο.

Στο 20′ σουτ του Φετφατζίδη μέσα από την περιοχή, από τον άξονα, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 34′ ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Καμαρά πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα και ο Μασούρας με σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Στο 38′ ευκαιρία για τον Άρη. Σουτ του Γκάμα έξω από την περιοχή, έπεσε και έδιωξε ο Αλέν. Στο 39′ σουτ του Γκασπάρ από δεξιά, έπεσε και μπλόκαρε ο Κουέστα.

Στο 41′ ο Άρης «απάντησε» στα δοκάρια. Ο Φετφατζίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο! Είχε προηγηθεί γύρισμα του Μαντσίνι από αριστερά. Στο 45′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Λοβέρα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά από κοντά, ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα. Η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Στο 47′ του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Δεληζήσης έκανε τάκλινγκ για να διώξει, αλλά… έστρωσε στον Χασάν. Ο Αιγύπτιος βρέθηκε απέναντι στον Κουέστα και με υπέροχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο 47′. Πλασέ του Λοβέρα μέσα από την περιοχή από κάθετη πάσα του Καμαρά, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 49′ έγινε το 0-3 για τον Ολυμπιακό. Ο Τοροσίδης με φοβερή μπαλιά βρήκε τον Μασούρα στην περιοχή κι αυτός με πλασέ στην κίνηση βρήκε δίχτυα.

Στο 56′ ο πρώην «ερυθρόλευκος» Φετφατζίδης νίκησε τον Αλέν έστω με κόντρα. Ο Έλληνας εξτρέμ σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Σισέ και κατέληξε στα δίχτυα. 1-3 για τον Άρη.

Στο 64′ πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Ο Δεληζήσης ανέτρεψε τον Χασάν. Ο Αιγύπτιος ανέλαβε και την εκτέλεση, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. 1-4 για τον Ολυμπιακό. Στο 77΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μπουχαλάκης πέρασε στον Χασάν, αυτός έδωσε στον Καφού, το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 82′ σουτ του Ραντζέλοβιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 84′ Παραλίγο αυτογκόλ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Σισέ πήγε να διώξει το γύρισμα του Μπακούτση.

Στο 87′ ήρθε το 2-4 για τον Άρη. Ο Μπαγκαλιάνης με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Τζολάκη που είχε περάσει στη θέση του Αλέν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments