Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 0-0

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: 0-0
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι»... ψαλίδισε τις ελπίδες του «Δικέφαλου» για την έξοδο στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το 0-0 από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ματς που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League. Ο «Δικέφαλος» μένει πλέον 4 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ που προηγείται στον αγώνα με τον ΟΦΗ (είναι σε εξέλιξη).

Η εξέλιξη του ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε με τους: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Καντουρί, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Άκπομ.

Ο Γιώργος Δώνης διάλεξε για την αρχικη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τους: Διούδης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Ανουάρ, Μπουζούκης, Μακέντα, Καμπετσής. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από τις δύο ενδεκάδες, υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα που ξεκινούν.

Στο 1′ απειλεί ο ΠΑΟΚ. Βαθιά μπαλιά προς την άμυνα του Παναθηναϊκού ο Θεοχάρης προσπάθησε να γυρίσει προς τον Διούδη αλλά έκανε λάθος και ο Σένκεφελντ απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 4′ εκτέλεση φάουλ από τον Μπουζούκη, έξυπνα, γρήγορα και δυνατά με τον Πασχαλάκη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει. Στο 11′  σέντρα του Μιχαηλίδη από τα αριστερά αλλά ο Ροντρίγκο δεν μπόρεσε να πάρει σωστά την κεφαλιά.  Στο 13′ ωραία κίνηση και σέντρα του Ζαγαρίτη με τον Καμπετσή να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 28′ ο Μπουζούκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Βαρέλα με τους «πράσινους» να ζητούν πέναλτι και τον Σκόμινα να περιμένει το VAR. Τελικά, δόθηκε κόρνερ για το «τριφύλλι».

Στο 33′ σέντρα του Ζαγαρίτη από τα αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης από την άλλη πλευρά έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν ότι ο ΠΑΟΚ απείλησε ελάχιστα, ενώ ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ήταν περισσότερο δραστήριος.

Στο 55′ έκανε ευκαιρία ο ΠΑΟΚ. Ο Καντουρί μετά από ωραία προσπάθεια και γρήγορη αλλαγή της μπάλας βρέθηκε ανενόχλητος να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους στο ματς. Στο 62′ ωραίο σουτ από τον Ροντρίγκο με τη μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία του Διούδη.

Στο 67′  νέο σουτ, αυτή τη φορά από τον Στοχ, και αυτό έξω από την εστία του Διούδη.  Στο 71′ έγινε νέο σουτ από τον Ροντρίγκο Σοάρες. Αυτό πήγε εντός εστίας, αλλά ο Διούδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 77′ ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση με τον Σβιντέρσκι να κάνει το σουτ από μακριά και την μπάλα να φεύγει εκτός.

Στο 90′ και στο 91′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε δυο απανωτά κόρνερ. Στο κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάτος προσπάθησε να πλασάρει από κοντά αλλά ο Θεοχάρης βρέθηκε εκεί και απομάκρυνε τη μπάλα.

Από το 92′ με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Χατζηθεοδωρίδης δεν μπορεί να συνεχίσει στο ματς. Ο Χατζηγιοβάνης έχει περάσει ως δεξί μπακ. Στο 94′ σέντρα από τον Μάτος, αλλά η κεφαλιά του Μαουρίσιο πέρασε έξω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments