Πολιτική

Θεοδωρικάκος: «Όποιος συνεχίσει τις συκοφαντικές επιθέσεις θα υποστεί κάθε νομική συνέπεια»

Θεοδωρικάκος: «Όποιος συνεχίσει τις συκοφαντικές επιθέσεις θα υποστεί κάθε νομική συνέπεια»
Θεοδωρικάκος: Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε συκοφαντικά τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «τριγωνική» σχέση με τον Καλογρίτσα και ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά αν συνεχίσουν.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων των ΜΜΕ που όπως είπε χρησιμοποιούν συκοφαντίες και ψέματα για την επαγγελματική του διαδρομή. Σχολίασε ακόμα την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα των «ξεχασμένων» τετραγωνικών.

Για τα περί «τριγωνικής σχέσης» με τον κ. Καλογρίτσα, τα οποία ανέφερε απογευματινή εφημερίδα ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Είναι γνωστή στο πανελλήνιο η επαγγελματική μου πορεία και διαδρομή. Έχω εργαστεί 35 χρόνια στη ζωή μου. Τα 15 από αυτά ως συνεργάτης και πρόεδρος για μεγάλο διάστημα της εταιρείας GPO ΑΕ. Όλος ο κόσμος με θυμάται από την εποχή που παρουσίαζα τις μετρήσεις στο κοινό.

Και συνέχισε «Αυτή η διαδρομή, με δική μου απόφαση, ολοκληρώθηκε το 2016 όταν στρατεύτηκα στον αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη για να βάλει ένα τέλος στην εποχή της δημαγωγίας, του διχασμού και του λαϊκισμού και στον δημιουργικό του αγώνα να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας ως ηγέτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης της ΝΔ. Στρατεύτηκα αποκλειστικά και μόνο σε αυτήν την υπόθεση και διέκοψα οποιαδήποτε σχέση με την επαγγελματική πλευρά των δημοσκοπήσεων.

«Το μόνο που με απασχολεί και το μόνο με το οποίο ασχολούμαι είναι η σκληρή εργασία μου νυχθημερόν για να πετύχω στα καθήκοντα που μου έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός. Επομένως προειδοποιώ, οποιονδήποτε συνεχίσει τις συκοφαντικές επιθέσεις με ψέματα στο πρόσωπό μου, ότι θα ηττηθεί πολιτικά, γιατί θα πέσει πάνω σε πολιτικό τοίχο και θα υποστεί κάθε νομική συνέπεια της πράξης του εφόσον χρησιμοποιεί ψέματα και συκοφαντίες. Αυτή είναι ένα τελευταίο μήνυμα, προς όσους αυτό αφορά», πρόσθεσε.

Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «ο τέως πρωθυπουργός προφανώς δεν απευθύνθηκε στην ελληνική κοινωνία, απευθύνθηκε στους βουλευτές του κόμματός του σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την αμηχανία του και να ανορθώσει το ηθικό τους. Επέλεξε όμως, τελικά, να ταυτισθεί πλήρως με τον κ. Παππά. Προφανώς ο κ. Τσίπρας γνωρίζει τους λόγους».

«Η δική μας ατζέντα», προσέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, «είναι η ανόρθωση της οικονομίας, η στήριξη των θέσεων απασχόλησης, η ψηφιοποίηση του κράτους η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εμείς ενώνουμε τους Έλληνες και προχωράμε μπροστά. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κινείται με ταχύτητα προς το παρελθόν της, διασπά, διχάζει και συκοφαντεί».

Για τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά δεν θα δοθεί άλλη παράταση

Για το θέμα της δήλωσης των «ξεχασμένων» τετραγωνικών, ανέφερε ότι περί τους 600.000 φορολογούμενους έχουν δηλώσει περισσότερα από 13 εκατ. τετραγωνικά και κάλεσε τους πολίτες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μέχρι 31 Αυγούστου 2020 καθώς, όπως διευκρίνισε, δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει κερδίσει σε κύρος και αξιοπιστία και επισήμανε ότι, αν η Ελλάδα είχε υποστεί την ανθρωπιστική κρίση που υφίστανται οι ΗΠΑ, «η χώρα θα είχε καθηλωθεί και θα είχε παραδοθεί. Χάρη λοιπόν σε αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις και στη σωστή πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, η οικονομία θα είναι έτοιμη να φύγει προς τα πάνω την επόμενη χρονιά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments