Αθλητισμός

Μάριος Τζαβίδας Παναθηναϊκός: Στόχος της Γιουβέντους ο νεαρός

Μάριος Τζαβίδας Παναθηναϊκός: Στόχος της Γιουβέντους ο νεαρός
Μάριος Τζαβίδας Παναθηναϊκός: Η Γιουβέντους παρακολουθεί τον νεαρό παίκτη των "πράσινων".

Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει παίκτες από τις ακαδημίες του. Οι Γιάννης Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης βγήκαν από τα σπλάχνα του συλλόγου και πλέον λογίζονται βασικοί και σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του κλαμπ. Όπως φαίνεται υπάρχουν και άλλοι ταλαντούχοι που έρχονται με φόρα από τις ακαδημίες. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της ομάδας και ο Γιάννης Αλαφούζος. Δεν είναι τυχαίο ότι η επόμενη μέρα αναμένεται να έχει αρκετό έντονο στοιχείο.

Θυμίζουμε ότι σε λίγο καιρό ο Ντάνι Πογιάτος θα αναλάβει την ομάδα. Ο Ισπανός έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρει όσο λίγοι πως να αξιοποιήσει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Το πλάνο της ομάδας είναι ο Ισπανός να μπορέσει να αξιοποιήσει σωστά τους νεαρούς που υπάρχουν στην ομάδα προκειμένου να στελεχώσουν το ρόστερ. Φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχουν και οι μεγάλες πωλήσεις για παίκτες που θα βγουν από τις ακαδημίες.

Βλέπει Τζαβίδα η Γιουβέντους

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού είναι ο Μάριος Τζαβίδας. Πρόκειται για τον νεαρό επιθετικό που είναι μόλις 16 ετών, αλλά έχει ήδη δείξει κάποια καλά στοιχεία. Θυμίζουμε ότι είναι ο παίκτης που πέτυχε τρία γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτές οι εμφανίσεις του δεν έχουν εντυπωσιάσει μόνο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά αυτούς από το εξωτερικό που τον έχουν παρακολουθήσει.

Σύμφωνα με το Sportime δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη έχει μπει η Γιουβέντους. Από τον χειμώνα είχαν κιόλας είχαν υπάρξει αναφορές ότι η “Κυρία” παρακολουθεί τον ταλαντούχο άσο του Τριφυλλιού, πλέον όμως το ενδιαφέρον της φέρεται να έχει γίνει πιο… ζωηρό, έχοντας ήδη κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή πάντως ο Τζαβίδας φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ και ισπανικών ομάδων. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να χάσουν ένα τόσο μεγάλο ταλέντο από τα χέρια τους. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να προσεγγίσουν τον παίκτη προκειμένου να τον πείσουν ότι πρέπει να παραμείνει στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments