Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Λαϊκά δικαστήρια στην Τούμπα
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βράζει για την εικόνα της ομάδας στα πρόσφατα παιχνίδια των play off.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή των ομάδων από την καραντίνα είναι πολύ μέτρια. Αυτή τη στιγμή οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν εικόνα ομάδας που θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πρωτάθλημα χάθηκε μετά τις αφαιρέσεις βαθμών, ενώ και ο στόχους του Κυπέλλου δεν υπάρχει πια μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Φυσικά αυτό δεν αρέσει καθόλου στους φίλους της ομάδας που είχαν μάθει σε άλλη εικόνα τα τελευταία χρόνια.

Το πιο πρόσφατα στραβοπάτημα ήταν η λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Μια ισοπαλία σε ντέρμπι δεν είναι τόσο κακό αποτέλεσμα, ωστόσο το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και must win για τους παίκτες του Φερέιρα. Μετά το 0-0 και σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ, έφερε τον ΠΑΟΚ στο -4 από τη δεύτερη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε περίπτωση ισοπαλίας οι “κιτρινόμαυροι” έχουν το πάνω χέρι.

Στο επίκεντρο ο Αμπέλ Φερέιρα

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του σημερινού αγώνα, βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας μερικοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποδοκίμασαν έντονα τον Πορτογάλο τεχνικό Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο. Μεταξύ άλλων κατά την αποχώρηση του τεχνικού επιτελείου και των παικτών έξω από το γήπεδο, φώναξαν το γνωστό σύνθημα «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα….».

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μάλιστα, αποχώρησαν από το γήπεδο της Τούμπας, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για τη νέα κακή εμφάνιση των «ασπρόμαυρων». Έντονες ήταν και οι αποδοκιμασίες κατά την έξοδο του Αμπέλ Φερέιρα από το γήπεδο της Τούμπας, με τον προπονητή του Δικεφάλου να ακούει έντονη γιούχα από τους συγκεντρωμένους φιλάθλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments