Αθλητισμός

Αλ Τάαμαρι Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο η μεταγραφή του

Αλ Τάαμαρι Ολυμπιακός: Σε καλό δρόμο η μεταγραφή του
Αλ Τάαμαρι Ολυμπιακός: Θετικά μηνύματα για την μεταγραφή του Ιορδανού εξτρεμ του ΑΠΟΕΛ.

Το όνομα του Αλ Τάαμαρι παίζει έντονα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες. Ο Ιορδανός εξτρέμ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τον τον ΑΠΟΕΛ και οι “ερυθρόλευκοι” πιστεύουν πως έχει ό,τι χρειάζεται να σταθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών. Η περίπτωση έχει κάποιες ιδιατερότιτες που μπορεί να επηρεάσουν το αν η μεταγραφή θα γίνει άμεσα ή σε λίγους μήνες. Αυτό έχει να κάνει με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή από την Κυπριακή ομάδα. Από την πλευρά του ο ΑΠΟΕΛ ζητάει ένα ποσό που φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντική παράμετρος της υπόθεσης είναι ότι το συμβόλαιο του νεαρού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Με λίγα λόγια σε έξι μήνες από τώρα ο Ολυμπιακός μπορεί να αποσπάσει την υπογραφή του χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει με την Κυπριακή ομάδα.

Θετικά μηνύματα για την μεταγραφή

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του Ιορδανού εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, κάνουν λόγο για συμφωνία πενταετούς διάρκειας (3+2 χρόνια) και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα τα ποσά με τα οποία θα κλείσει η μεταγραφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο, αλλά οι Κύπριοι αξιώνουν πάνω από 2 εκατ. ευρώ για να ανάψουν το «πράσινο φως». Ωστόσο, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο (το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι του 2021) δύσκολα θα ρισκάρουν να τον χάσουν μετά τον Ιανουάριο ως ελεύθερο για την μεθεπόμενη χρονιά.

Στο Λιμάνι, τώρα, τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά από το περιβάλλον του Αλ-Τάαμαρι προκύπτει πως είναι έτοιμος να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτή η περίπτωση ενδεχομένως να επηρεάσει άμεσα και το μέλλον του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος έχει ενημερωθεί ότι θα παραχωρηθεί δανεικός καθώς δεν υπολογίζεται. Εκτός Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν επίσης οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Εμρέ Μορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments