Αθλητισμός

Κλήρωση Champions League: Μεγάλες μάχες στα προημιτελικά

Κλήρωση Champions League: Μεγάλες μάχες στα προημιτελικά
Κλήρωση Champions League: Σπουδαία παιχνίδια θα παρακολουθήσουμε στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Champions League είχε σταματήσει όλο αυτό το διάστημα όπως και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μετά από ένα διάστημα τριών μηνών αποχής οι ομάδες σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Από τη στιγμή που τα Εθνικά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει ξανά το ίδιο θα γινόταν και το Champions League και φυσικά του Europa League.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Champions League. Φυσικά κάποιες ομάδες μπήκαν στην κλήρωση με τη μορφή ζευγαριού καθώς οι αγωνιστικές δραστηριότητες είχαν σταματήσει πριν το δεύτερο ματς. Η λοιπόν κληρωτίδα έβγαλε δυνατά ζευγάρια. Εφόσον η Γιουβέντους περάσει τη Λιόν, ίσως τεθεί αντιμέτωπος της Ρεάλ Μαδρίτης (με την προϋπόθεση οι Μερένχες να κάνουν ανατροπή στη Σίτι), ενώ στο… βάθος έρχεται και αναμέτρηση της «βασίλισσας» με την Μπαρτσελόνα στην τετράδα.

O νικητής στο ζευγάρι Ρεάλ-Μαν. Σίτι θα αναμετρηθεί με τον νικητή στο Λιόν-Γιουβέντους, ενώ όποιος προκριθεί από το Νάπολι–Μπαρτσελόνα θα παίξει πιθανότατα με την Μπάγερν που έχει επικρατήσει 3-0 στην έδρα της Τσέλσι. Επίσης, η Αταλάντα θα αντιμετωπίσει την Παρί και η Λειψία την Ατλέτικο. Το Final 8 θα φιλοξενηθεί στη Λισαβόνα. Οι προημιτελικοί θα γίνουν 12-15 Αυγούστου, οι ημιτελικοί 18-19 Αυγούστου και ο μεγάλος τελικός στις 23 Αυγούστου.

Προημιτελικοί

H κλήρωση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης:

  • Ρεάλ ή Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν ή Γιουβέντους
  • Λειψία – Ατλέτικο
  • Νάπολι ή Μπαρτσελόνα – Τσέλσι ή Μπάγερν
  • Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν

Ημιτελικοί

Η κλήρωση των ημιτελικών:

  • Νικητής 2 – Νικητής 4
  • Νικητής 1 – Νικητής 3

Η αντίπαλος του αν περάσει τη Γουλβς

Γνωστές έγιναν οι ομάδες που πιθανόν να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά του Europa League αν προσπεράσει το εμπόδιο της Γουλβς. Οι Πειραιώτες λοιπόν θα παίξουν είτε με τη Σεβίλλη, είτε με τη Ρόμα. Ιταλοί και Ισπανοί δεν είχαν παίξει μεταξύ τους αφού ο κορωνοϊός ματαίωσε το ματς. Έτσι, θα αναμετρηθούν επί γερμανικού εδάφους σε ένα παιχνίδι.

Όποια επικρατήσει θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα είναι αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» αν βεβαίως περάσουν τη Γουλβς, με την οποία είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 στο πρώτο παιχνίδι «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Υπενθυμίζεται πως τόσο οι προημιτελικοί, όσοι οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνουν στην Γερμανία. Όλα τα παιχνίδια θα είναι μονά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments