Αθλητισμός

ΑΕΛ Κρίστινσον: Τι ανταλλάγματα θέλουν

ΑΕΛ Κρίστινσον: Τι ανταλλάγματα θέλουν
ΑΕΛ Κρίστινσον: Όπως άλλωστε ανακοίνωσε η ομάδα, θα καρπωθούν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του Ολυμπιακού και στην ΑΕΛ,

Σύμφωνα με ό,τι άλλωστε ανακοίνωσε η ομάδα, θα καρπωθούν και έμψυχα ανταλλάγματα αλλά εδώ είναι που αρχίζει το ενδιαφέρον, σύμφωνα με το sportime. Σημασία έχει τι ακριβώς ανταλλάγματα θα ζητήσει και πού στοχεύει η ΑΕΛ για την ενίσχυσή της. Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Παρασκευής, «δεν νομίζω πως ο Μπρούνο είναι μεταξύ αυτών που έχουν προτεραιότητα στη Λάρισα, όπως άλλωστε ανακοίνωσαν οι Θεσσαλοί, ως ανταλλάγματα της μεταγραφής Κρίστινσον».

Έτσι, φαίνεται πως ο διοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας έχοντας εξασφαλίσει τον δανεισμό για έναν χρόνο ακόμη του Μάρκοβιτς, αλλού στοχεύει, εστιάζοντας κυρίως στην επίθεση και δευτερευόντως στα… φτερά. Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι, θα φανεί εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος…

«Αθλητής της Χρονιάς της Φραμ» το 2011

Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον είναι Ισλανδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας για την ΑΕ Λάρισας. Έκανε το ντεμπούτο του για τη Φραμ στις 12 Ιουνίου 2006, μία εβδομάδα πριν από τα 17α γενέθλιά του, τη σεζόν 2006 της 2ης κατηγορίας Ισλανδίας, ξεκινώντας εναντίον της Χάουκαρ, όπου διατήρησε καθαρή εστία στην εκτός έδρας νίκη με 3 – 0.

Ο επόμενος αγώνας του ήρθε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2009 του πρωταθλήματος Ισλανδίας, αντικαθιστώντας τον Χάνες Θορ Χάλντορσον στο ημίχρονο και διατηρώντας καθαρή εστία για όσο αγωνίστηκε, καθώς η Φραμ ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Þróttur R. Παρέμεινε ο δεύτερος τερματοφύλακας, πίσω από το Χάλντορσον, για τη σεζόν 2010. Όταν ο Χάλντοροσν μετακινήθηκε στην ΚΡ Ρέικιαβικ μετά τη σεζόν 2010, ο Έγκμουντουρ έγινε ο βασικός τερματοφύλακας της Φραμ. Αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες από την αρχή της σεζόν 2011.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2011, του δόθηκε ο τιμητικός τίτλος «Αθλητής της Χρονιάς της Φραμ», όπου έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κέρδισε αυτόν τον τίτλο. Μετά τη σεζόν 2013, πέρασε δοκιμαστικά στη νορβηγική Σάντνες Ουλφ και στη σκωτσέζικη Μάδεργουελ. Το δοκιμαστικό στη Μάδεργουελ πήγε καλά, αν και δεν ήθελαν να αγοράσουν έναν τερματοφύλακα εκείνη τη στιγμή. Στις 2 Αυγούστου 2018, η ΑΕΛ ανακοίνωσε επίσημα την υπογραφή του, με διετές συμβόλαιο. Στις 26 Φεβρουαρίου 2020, υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου με την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments