Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ έδειξε ανανέωση

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ έδειξε ανανέωση
Βασίλης Σπανούλης Ολυμπιακός: Το επίσημο Twitter της ΚΑΕ προανήγγειλε την επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας θρύλος για το Ευρωπαϊκό Μπάσκετ. Μπορεί τα πρώτα μεγάλα παιχνίδια της καριέρας του να τα έκανε με τον Παναθηναϊκό, αλλά τα τελευταία χρόνια είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Με άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Πρίντεζη έφεραν στην ομάδα πρωταθλήματα και τρομερές επιτυχίες στην Ευρωλίγκα. Παρά το γεγονός ότι όλες οι ομάδες στην Ευρώπη θα ήθελαν να τον έχουν στο ρόστερ τους εκείνος έδειξε πολλές φορές ότι είναι πιστός στην ομάδα του Πειραιά.

Πλέον ο Σπανούλης δεν είναι παιδάκι. Ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται πλέον στη δύση της καριέρας του. Τα τελευταία δυο χρόνια η ατυχία του έχει χτυπήσει την πόρτα καθώς έχει αντιμετωπίσει μερικούς τραυματισμούς που τον άφησαν εκτός μάχη. Αυτό είναι αρκετό για να τον πεισμώσει για να επιστρέψει δυνατός. Το τέλος της καριέρας του δεν είναι τόσο μακριά, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να το σκέφτεται αυτή τη στιγμή.

Τα Tweet που δείχνουν ανανέωση

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε πρόωρα και στον Ολυμπιακό προχωρούν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά. Στα πλάνα της ομάδας και του Γιώργου Μπαρτζώκα υπάρχει φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα και τον Κώστα Σλούκα.

Οι φήμες ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο τις τελευταίες ώρες και σε αυτό έβαλε το χέρι του και η ίδια η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στο επίσημο tweet της ομάδα ανέβηκαν κάποια tweets που δείχνουν τις προθέσεις για την επόμενη μέρα. Όπως είπαμε και νωρίτερα αυτή περιλαμβάνει κανονικά για τον αρχηγό του συλλόγου.

Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ένα βίντεο με ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία «ο κύκλος των χαμένων ποιητών» με την φράση «oh captain, my captain» προαναγγέλλοντας έτσι την επίσημη ανακοίνωση της νέας συνεργασίας του V Span. Λίγο αργότερα επανήλθαν με νέο tweet που περιλαμβάνει το όνομα του αρχηγού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν σήμερα είχε ανακοινωθεί η υπογραφή του πρώτου συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments