Αθλητισμός

Δημήτρης Μάνος: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό αλλά φεύγει ξανά

Δημήτρης Μάνος: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό αλλά φεύγει ξανά
Δημήτρης Μάνος: Θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στο Ηράκλειο, καθώς η επιστροφή του στον Ολυμπιακό μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Φαίνεται πως η παρουσία του Δημήτρη Μάνου τελειώνει σύντομα καθώς θεωρείται απίθανο να συνεχίσει στο Ηράκλειο, την ώρα που η επιστροφή του στον Ολυμπιακό μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό δεν θα είναι για μόνιμα καθώς… μνηστήρες υπάρχουν πολλοί και ο καθένας με τις πιθανότητες του, μολονότι υπάρχει και ένας προορισμός που μοιάζει να είναι ο πιθανότερος για να συνεχίσει ο Μάνος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το sportime, ο Ολυμπιακός δεν τα έχει βρει με τον ΟΦΗ, οπότε το σενάριο να συνεχίσει στους Κρητικούς δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Αυτή η ομάδα είναι φαβορί

Οπότε αφού επιστρέψει στον Ολυμπιακό, θα παραχωρηθεί δανεικός. Μία από τις ομάδες που θα έμπαιναν στην κούρσα απόκτησής του είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα που επιστρέφει στην Super League 1. Επίσης ο Πανιώνιος, αν φυσικά εξασφαλίσει την παραμονή του, μοιάζει ως καλός προορισμός για τον παίκτη. Ο Agent Greek όμως, ποντάρει αλλού. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ δείχνει να είναι το φαβορί και το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς – Λάρισα, το πιθανότερο!

Οι «βυσσινί», όπως δημοσιεύει το sportime, θα πάρουν παίκτη από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κρίστινσον. Και όπως ανέφερε ο Agent Greek στο sportime της Παρασκευής, θέλουν ενίσχυση στη γραμμή κρούσης τους.

Η καριέρα του μέχρι τώρα

Ο Δημήτρης Μάνος είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΟΦΗ, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη Βέροια. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στις 22 Ιουνίου 2012, με λήξη τις 30 Ιουνίου 2017. Έκανε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας ήττα με 3 – 0 από τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου 2013. Στις 7 Οκτωβρίου 2014, κλήθηκε από τον Κώστα Τσάνα, τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Μάνος επέστρεψε στη Βέροια στις 20 Ιανουαρίου 2016, ύστερα από δανεισμό 6 μηνών στον Εργοτέλη. Αποδεσμεύτηκε από το σύλλογο στις 2 Ιουλίου 2016. Στις 31 Αυγούστου 2015, μετακινήθηκε, ως δανεικός, για μία σεζόν στον Εργοτέλη. Έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα στον πρώτο γύρο της Φούτμπολ Λιγκ 2015 – 2016 σε έναν εντός έδρας αγώνα εναντίον της, επίσης, κρητικής ομάδας AO Χανίων. Σημείωσε το πρώτο του γκολ στη δεύτερη εμφάνισή του για τον σύλλογο, στον επόμενο αγώνα του, εναντίον του Αχαρναϊκού στο Μενίδι, σκοράροντας στο 88ο λεπτό και βοηθώντας έτσι την ομάδα του να πετύχει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Ο ΟΦΗ έλαβε 200.000 ευρώ για τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό

Αποδεσμεύτηκε από την κρητική ομάδα πριν τελειώσει η διάρκεια του δανεισμού του, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2016 την απόσυρσή της από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ολοκλήρωσε τον δανεισμό του ως κορυφαίος σκόρερ της ομάδας εκείνη τη στιγμή, έχοντας αγωνιστεί σε 18 αγώνες και σκοράροντας 6 γκολ. Παρά το ενδιαφέρον από ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ ,δεν είχε το δικαίωμα να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, καθώς είχε ήδη μία συμμετοχή με τη Βέροια στην αρχή της σεζόν. Ως αποτέλεσμα, επέστρεψε στη Βέροια και αγωνίστηκε με αυτή ως το τέλος της σεζόν.

Στις 1 Ιουλίου 2016, ο Μάνος υπέγραψε συμβόλαιο με την κρητική ομάδα ΟΦΗ. Τον Απρίλιο του 2018, ο ΟΦΗ έλαβε 200.000 ευρώ για τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, στο ντεμπούτο του με τον σύλλογο, ήταν ο μοναδικός σκόρερ, με κεφαλιά, στην εντός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο. Στις 29 Οκτωβρίου του 2018, ύστερα από σουτ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα βρέθηκε τυχαία στη πορεία του νεαρού επιθετικού, ο οποίος σκόραρε και έδωσε τη δυνατότητα στον σύλλογό του πάρει την εντός έδρας νίκη με 1-0 εναντίον του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments