Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Με τον Τσιμίκα κόντρα στην Τούμπα

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Με τον Τσιμίκα κόντρα στην Τούμπα
Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Ετοιμάζονται οι δυο ομάδες για το αυριανό ματς. Ο Πειραιάς ανακοίνωσε ότι θα χει μαζί του τον Τσιμίκα.

Για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ προπονήθηκε ο Ολυμπιακός στου Ρέντη. Ο αγώνας των play of για την 8η αγωνιστική της Super League θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21.45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα υποδεχθεί τον «δικέφαλο» του Βορρά στο Φάληρο ενισχυμένος με τον Κώστα Τσιμίκα, τον οποίο επανάφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή μετά τις «ανάσες» που πήρε ο αριστερός φουλ μπακ των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα επανήλθαν στην αποστολή και οι Σα, Μπα, Γκιλιέρμε κι Ελ Αραμπί, που είχαν μείνει εκτός για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη, επίσης για να ξεκουραστούν.

Την (23μελή) αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι, Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καφού, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Φορτούνης, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί και Λοβέρα.

ΠΑΟΚ

Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει πίσω (τουλάχιστον για την ώρα) τους επτά βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί. Αυτόματα αυτό βάζει τους «ασπρόμαυρους» και πάλι σε θέση οδηγού για τη δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς το πρωτάθλημα καταλήγει στον Ολυμπιακό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ από τον τελικό του Κυπέλλου.

Τον τελευταίο καιρό η καρέκλα του Αμπέλ Φερέιρα τρέμει επικίνδυνα. Οι άνθρωποι της ομάδας καταλογίζουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στον Πορτογάλο τεχνικό για την εικόνα της ομάδας. Ειδικότερα στα play off η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτική. Ο στόχος όλων στην ομάδα είναι η δεύτερη θέση. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που τρέχουν την επόμενη μέρα έχουν σταματήσει. Και στην επόμενη χρονιά δεν αποκλείεται να υπάρχει νέος προπονητής.

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ, υποψήφιος αντικαταστάτης του Φερέιρα

Ένα σενάριο όχι και τόσο ρεαλιστικό, παρουσιάζει ο βουλγαρικός Τύπος, που εμπλέκει το όνομα του 53χρονου τεχνικού, Στάνιμιρ Στοΐλοφ ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «novsport.com», o Στάνιμιρ Στοΐλοφ είναι μια από τις επιλογές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την άκρη του πάγκου του Δικεφάλου, χωρίς να μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments