Lifestyle

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Μεγάλωσε κι αρραβωνιάζεται

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Μεγάλωσε κι αρραβωνιάζεται
Μπρούκλιν Μπέκαμ : Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ μεγάλωσε και αποφάσισε να αρραβωνιαστεί.

Με την 25χρονη ηθοποιό, Νίκολα Πελτζ φαίνεται πως είναι έτοιμος να παντρευτεί ο γιος των Βικτώρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ , ετών 21. Ο νεαρός Μπρούκλιν Μπέκαμ ασχολείται με την φωτογραφία και διατηρεί σχέση με την αγαπημένη του εδώ και εφτά μήνες.

O 21 ετών φωτογράφος φέρεται να αρραβωνιάστηκε την 25χρονη κοπέλα του, Nicola Peltz αφού ανακοίνωσε στους φίλους του στο LA ότι έκανε πρόταση γάμου στην Αμερικανίδα ηθοποιό. Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και 7 μήνες και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror ο Brooklyn έχει την έγκριση των γονιών του.

Παρόλα αυτά ο εκπρόσωπος των Beckhams αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το ζήτημα. Πηγή προσκείμενη στους Beckhams είπε ότι τόσο o David όσο και η Victoria έχουν δώσει τις ευλογίες τους για αυτήν την σχέση.

Μάλιστα η Nicola έχει παραβρεθεί σε πολλές οικογενειακές εκδηλώσεις με τελευταία το πάρτι που έκαναν οι γονείς του Brooklyn για τα γενέθλιά του τον Μάρτιο. Η Peltz έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της βίντεο που χορεύει με την Victoria Beckham ενώ αποκαλεί την Harper “ονειρεμένη μικρή της αδελφή”

Και οι δύο δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και αποκαλούν ο ένας τον άλλον “αδελφή ψυχή” και το “άλλο μου μισό”.

Οι διάσημοι Beckhams γιόρτασαν την επέτειο 21 χρόνων γάμου πριν από λίγες μέρες

Την 21η επέτειο γάμου τους γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η σύζυγός του, Βικτόρια. Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, με αφορμή το ευχάριστο γεγονός, από την κοινή πορεία του ζευγαριού όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας για μουσική υπόκρουση το τραγούδι των Spice Girls, «Say You’ll Be There».

«Πριν από περίπου 23 χρόνια, καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Γκάρι Νέβιλ και βλέπαμε στην τηλεόραση τις Spice Girls. Γύρισα και του είπα ”ω, μου αρέσει αυτή στο μικρό μαύρο φόρεμα”. Ποιος θα πίστευε πως τόσα χρόνια μετά γιορτάζουμε 21 χρόνια γάμου και έχουμε 4 από τα πιο όμορφα και τέλεια παιδιά. Σ′ ευχαριστώ και καλή μας επέτειο. Σ′ αγαπάω», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments