Video

Πόπη Τσαπανίδου: Συγκινήθηκε μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της [vid]

Πόπη Τσαπανίδου: Συγκινήθηκε μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της [vid]
Πόπη Τσαπανίδου: Σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος μίλησε για την ανατροφή των παιδιών της αλλά και την απώλεια του συζύγου της.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν η Πόπη Τσαπανίδου το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου.

Η γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος, μίλησε για την ανατροφή των παιδιών της αλλά και την απώλεια του συζύγου της όταν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κόρες της αλλά και στην απώλεια του συζύγου της. «Λέω κάθε μέρα ότι τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που είπα πως αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να μου πει, καλά τα κατάφερες».

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη, η οποία τραβήχτηκε πριν από περίπου 21 χρόνια και στην οποία οι τρεις κόρες της Πόπης Τσαπανίδου μιλούν για τη μαμά τους. Παρακολουθώντας, η δημοσιογράφος σχολίασε: «Παιδιά, πόσο πίσω με πήγατε. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά, χωρίς να πρέπει να περάσω όλα τα άλλα».

Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ξανά

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια του συζύγου της. «Είναι δύσκολο πράγμα να ξέρεις πως θα φέρεις στον κόσμο παιδιά και δεν θα υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους. Είναι τραγική στιγμή. Τη στιγμή της γέννας κυριαρχούσε στο μυαλό μου το συναίσθημα της χαρμολύπης». «Είναι η χαρά και η απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα πρέπει και εσύ να πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις. Είναι ακόμα διαπίστωση πως το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο, που δεν πρέπει να την παίρνεις σοβαρά, όσο δύσκολη κι αν είναι», συνέχισε.

Ακόμα εξηγεί πως η απώλεια του συζύγου της έπαιξε ρόλο στη μέχρι τώρα απόφασή της, να μην ξαναπαντρευτεί. «Άντε μετά να αγαπήσεις ξανά μέχρι αυτή τη δέσμευση». Όσον αφορά στα σχόλια του κόσμου η Πόπη Τσαπανίδου εξήγησε: «Το τι θα πει ο κόσμος είναι τεράστια παγίδα. Υπήρξα μέσα σε αυτή κατά διαστήματα στη ζωή μου. Ίσως είμαι ακόμα και δεν το συνειδητοποιώ. Το βλέπεις όταν κάνεις ταμείο αυτό. Ο κόσμος θα πει πάντα, πάντα. Ό,τι και να κάνετε. Ο κόσμος πάντα θα βρει να πει και σπάνια θα είναι καλή κουβέντα. Όμως προσέξτε κάτι. Ο κόσμος είμαστε εμείς. Από εμάς ξεκινάει αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments