Αθλητισμός

Τρεις παίκτες σε αγώνα στη Ρουμανία αστόχησαν στο ίδιο πέναλτι [vid]

Τρεις παίκτες σε αγώνα στη Ρουμανία αστόχησαν στο ίδιο πέναλτι [vid]
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές, που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα. Αλλά ίσως αυτό τελικά να μην ισχύει.

Παίκτες αστόχησαν τρεις φορές και έτσι δεν μπόρεσαν να «καρφώσουν» με επιτυχία το πέναλτι ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως το απίθανο, το οποίο συνέβη στο παιχνίδι της Πετρολούλ με την Ραπίντ Βουκουρεστίου σίγουρα δεν έχει ξανασυμβεί.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο περιστατικό το οποίο συνέβη σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρουμανία όπου ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας απέκρουσε δύο φορές το ίδιο πέναλτι, μα παρά την αποβολή του, οι γηπεδούχοι αστόχησαν και στην τρίτη επανάληψη δίχως να πετυχαίνουν τον στόχο τους.

Μάλιστα, οι δύο πρώτες φορές αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα της Ραπίντ Πόπα, αλλά ο ίδιος αποβλήθηκε καθώς και στις δύο περιπτώσεις βγήκε πιο γρήγορα από την εστία του, οι γηπεδούχοι όμως αστόχησαν και στην τρίτη επανάληψη καθώς αντί για τα δίχτυα η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Πάντως, όση ένταση και πόρωση και ενθουσιασμό βιώνει κανείς μόλις η ομάδα που υποστηρίζει «καρφώνει» στα δίχτυα του αντιπάλου, άλλο τόσο γέλιο προσφέρουν στιγμές όπως η παραπάνω. Από την άλλη, σίγουρα δεν μιλάμε για γέλιο στους παίκτες οι οποίοι είναι άμεσα εμπλεκόμενοι και λόγω της στιγμής, είναι πολύ πιθανόν να μην το βλέπουν έτσι όπως ένας εξωτερικός παρατηρητής.

Ξεκαρδιστικά τα απρόοπτα στους αγώνες

Οι αστείες στιγμές, τα ευτράπελα και τα απρόοπτα δεν συμβαίνουν μόνο σε αγώνες στο εξωτερικό ή στο ποδόσφαιρο. Έχουν προκύψει και εγχώρια, στην Ελλάδα δηλαδή αλλά και σε άλλα γνωστά, είτε ομαδικά είτε ατομικά αθλήματα, όπως το μπάσκετ και το τένις. Και είναι σούπερ ξεκαρδιστικά και τα βίντεο που φτιάχνουν, όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο. Το ΡΙΑ ΝΟΒΟΣΤΙ έκανε μια λίστα με τα πιο αστεία και παράλογα περιστατικά που σημειώθηκαν μέχρι στιγμής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο καναπές – καγιάκ, τα χαμένα μπαστούνια του γκολφ και το… πέτρα-ψαλίδι-χαρτί των Αμερικάνων είναι μερικά από αυτά.

Για παράδειγμα, η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξίδεψε ο Αργεντίνος παίκτης του γκολφ, Εμιλιάνο Γκριλο έχασε την τσάντα με τα μπαστούνια του γκολφ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να μην συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητής από την Αργεντινή πέταξε στο Σάο Παολο από τη Νέα Υόρκη, μέσω Μαϊάμι. Κάποια στιγμή, άγνωστο πως, τα μπαστούνια εξαφανίστηκαν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments