Αθλητισμός

Ζακ Όγκαστ Παναθηναϊκός: Διαφορά στο οικονομικό με τον διεθνή σέντερ

Ζακ Όγκαστ Παναθηναϊκός: Διαφορά στο οικονομικό με τον διεθνή σέντερ
Ζακ Όγκαστ Παναθηναϊκός: Ο διεθνής σέντερ δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός μπήκε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων. Τόσο στο διοικητικό, όσο και στα πρόσωπα. Ο Μάνος Παπαδόπουλος πήρε αρχικά το χρήσμα, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να αποχωρήσει για την Ζενίτ. Πλέον την ομάδα τρέχουν οι Φραγγίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρεθεί ο Γιώργος Βόβορας. Αυτό ήταν γνωστό εδώ και καιρό, αλλά πριν λίγο καιρό επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να στηριχθεί σε περισσότερους Έλληνες αθλητές. Ήδη έχει παραμείνει στο ρόστερ το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού κορμού. Με εξαίρεση τον Νίκο Παππά που έχει ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Μια από τις θέσεις που οι “πράσινοι” θα ψάξουν να ενισχυθούν είναι αυτή του σέντερ.

Στο προσκήνιο ο Όγκαστ

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Ζακ Όγκαστ. Ο πρώην σέντερ του «Τριφυλλιού» δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να βλέπει με πολύ καλό… μάτι την εν λόγω προοπτική.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “Όλα Πράσινα”,  αν ο «Εξάστερος» θέλει να τον ξαναντύσει στα πράσινα θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, ο Όγκαστ αναζητούσε εδώ και καιρό ομάδα που θα του εξασφαλίσει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους περίπου 1 εκ. ευρώ. Όπως γίνεται κατανοητό, το ποσό είναι ως ένα βαθμό… απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό, εκτός κι αν ο Γιώργος Βόβορας αποφασίσει να μοιράσει διαφορετικά το μπάτζετ που έχει στη διάθεσή του.

Πλέον, όπως σας ενημερώσαμε, οι απαιτήσεις του παίκτη έχουν «πέσει» περίπου στα 700.000€ (800.000$), γεγονός που καθιστά τον Παναθηναϊκό ικανό να ασχοληθεί πιο ενεργά με την περίπτωσή του υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ σε EuroCup και τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας σημειώσει κατά μέσο όρο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση 13.4 πόντους (69% στο δίποντο), 7.1 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments