Αθλητισμός

Γκραντέλ Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι επιμένουν για τον Ιβοριανό και τους «ερυθρόλευκους»

Γκραντέλ Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι επιμένουν για τον Ιβοριανό και τους «ερυθρόλευκους»
Γκραντέλ Ολυμπιακός: Δημοσιεύματα στη Γαλλία επιμένουν ότι ο παίκτης της Τουλούζ υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί στο λιμάνι.

Το όνομα του Μαξ Γκραντέλ ακούγεται εδώ και εβδομάδες για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, στη Γαλλία εξακολουθούν να αφήνουν ανοιχτό το θέμα Γκραντέλ και το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο έμπειρος εξτρέμ την καριέρα του στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα, αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι οι δύο πλευρές είναι σε επαφή και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προχωρήσουν οι συζητήσεις για να κλείσει ο Ιβοριανός στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το fosonline. gr, για τον 32χρονο εξτρέμ έχει δώσει το «πράσινο φως» ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ τον γνωρίζει πολύ καλά και το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Ο Φρανσουά Μοντέστο είναι ο άνθρωπος που έχει εξαιρετική άποψη για τον Γκραντέλ και οι Πειραιώτες τον έχουν στην πρώτη θέση της λίστας με τους εξτρέμ.

Προηγούμενο δημοσίευμα από τη Γαλλία ανέφερε πως ο έμπειρος εξτρέμ της Τουλούζ δεν υπογράφει με τη Λανς, η οποία τον είχε στη λίστα της. Επιπλέον, οι Γάλλοι ανέφεραν ότι οι εκπρόσωποι του Μαξ Γκραντέλ τις τελευταίες ημέρες έχουν επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είχαν φιλοξενηθεί και δηλώσεις στενού φίλου του Ιβοριανού εξτρέμ, αλλά χωρίς να αναφέρεται το όνομά του. «Οι συζητήσεις προχωρούν πολύ καλά. Οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται μακριά από μία συμφωνία. Οικονομικά θα είναι μία πολύ καλή συμφωνία για τον Μαξ», είχε δηλώσει ο φίλος του.

Να σημειωθεί ότι ο παίκτης θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό αφού είναι σημαντικό για αυτόν ότι ο Ολυμπιακός θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League. Οι Γάλλοι επισημαίνουν ότι η οριστική συμφωνία καθυστερεί διότι στην υπόθεση «παίζει» και η Αλ Χιλάλ.

Τι ισχύει για τον Κώστα Τσιμίκα και τη Νάπολι

Σε άλλο μεταγραφικό μέτωπο του Ολυμπιακού, η Νάπολι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τσιμίκα. Όπως αναφέρει και το gavros.gr, ο Τσιμίκας παραμένει πάντοτε η πρώτη επιλογή της Νάπολι, για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας της.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα ακραίο αμυντικό, στο παρελθόν και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θα ήθελαν, ιδανικά, να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό και να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η Corriere dello Sport, δεν είναι η μόνη λύση που έχουν στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι Ναπολιτάνοι, πέραν του Κώστα Τσιμίκα, εξετάζουν και την περίπτωση του Ζορντάν Αμαβί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments