Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο λόγος που έπαιξε ο Σισέ αντί του Μπα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο λόγος που έπαιξε ο Σισέ αντί του Μπα
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε τον Σισέ αντί του Μπα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουλίου τον ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League. Για ττην αναμέτρηση αυτή, ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να ρίξει στην “μάχή” τον Παπ Αμπού Σισέ ως παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο στο κέντρο της άμυνας. Ποιος ο λόγος;

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών εκτίμησε πως ο Σισέ ανταποκρίνεται καλύτερα στις στατικές φάσεις σε σχέση με τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Ο 50χρονος προπονητής είχε σταθεί πολύ στο παραπάνω ζήτημα, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει φανερώσει αρκετές φορές και ο Σεμέδο. Όσον αφορά τον Μπα, μετά τον αγώνα με τον Άρη και με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξεκουράστηκε και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης 15 Ιουλίου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ με διάταξη 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σα, με τους Ομάρ, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά στα χαφ, με τους Μασούρα και Βαλμπουενά να πλαισιώνουν τον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Θεσσαλονικεις ήταν ανώτεροι και επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Μιχάι, που μπήκε ως αλλαγή μετά την ανάπαυλα, στο 90’. Με το αποτέλεσμα αυτό έμειναν στο +3 από την ΑΕΚ ενόψει του «τελικού» των δύο ομάδων, που θα κρίνει αρκετά στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση. Επίσης, οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έβαλαν τέλος στο αήττητο των Πειραιωτών, που έτρεχαν ένα σερί 43 αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

H προηγούμενη ήττα ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018 και πάλι από τους Θεσσαλονικείς με 1-0 στο ίδιο γήπεδο με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Τότε, δεν μέτρησε τέρμα του Χασάν στο 90+5’ για οφσάιντ την ώρα που τον τροφοδοτεί ο Σισέ, σε μια περίπλοκη φάση, η οποία επίσης είχε γενικότερα πολύ «ξύλο». Δοκάρι είχε ο Σεμέδο στο 32′.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

  • 1. Ολυμπιακός 85
  • 2. ΠΑΟΚ 71
  • 3. ΑΕΚ 68
  • 4. Παναθηναϊκός 52
  • 5. Αρης 41
  • 6. ΟΦΗ 36
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments