Lifestyle

Κατερίνα Διδασκάλου: Εντυπωσιάζει το κορμί της πρωταγωνίστριας στις Άγριες Μέλισσες [pic]

Κατερίνα Διδασκάλου: Εντυπωσιάζει το κορμί της πρωταγωνίστριας στις Άγριες Μέλισσες [pic]
Κατερίνα Διδασκάλου: Μια ανάρτησή της στο Instagram ήταν αρκετή για να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, είναι 59 ετών και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς

Γεννημένη στις 29 Δεκεμβρίου του 1960 στην Αθήνα, μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ακολουθώντας τον πατέρας της, ο οποίος υπήρξε ανώτερος δικαστικός. Μετά το λύκειο συνέχισε τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Αθηνών αλλά και στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου αποφοίτησε αριστούχος. Με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση πήγε στη Νέα Υόρκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia στην υποκριτική κινηματογράφου, καθώς και στο Uta Hagen HB Studio στην υποκριτική θεάτρου.

Ο λόγος για την Κατερίνα Διδασκάλου, μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν μέσα από τη σειρά δεν ξεδίπλωσε απλά για μία ακόμα φορά το ταλέντο της αλλά την είδαμε και σε ένα ρολό, που δεν είχαμε καν φανταστεί ως τηλεοπτική «Μυρσίνη». Η Κατερίνα Διδασκάλου πόζαρε στον γνωστό φοίνικα που βρίσκεται μέσα στην αυλή του σπιτιού που ανήκει στην οικογένεια Δούκα της πετυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει το ταλέντο να ταξιδεύει όποιον τη βλέπει χάρη στην υποκριτική της δεινότητα

Λαμπερή, εντυπωσιακή και αποκαλυπτική μας απέδειξε πως ανήκει στην κατηγορία των πιο σέξι γυναικών! Και τώρα που η καραντίνα τελείωσε, η Κατερίνα Διδασκάλου ξεκινάει περιοδεία με τον μονόλογο «Η πόρνη από πάνω» με τις παραστάσεις να ξεκινούν στις 17 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας. Η Ερατώ, η νοικοκυρά από κάτω, μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης.

Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. «Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments