Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίζεται με αισθησιακά εσώρουχα [pic]

Μαρία Κορινθίου: Φωτογραφίζεται με αισθησιακά εσώρουχα [pic]
Μαρία Κορινθίου: Είναι μία από τις γυναίκες που ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς ρετούς, δείχνοντας πάντα το μεσογειακό της κορμί.

Η Μαρία Κορινθίου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, με τις φωτογραφίες της να είναι σχεδόν πάντα ιδιαίτερες.

Είναι μία από τις γυναίκες που ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς ρετούς, δείχνοντας πάντα το μεσογειακό της κορμί. Η σέξι ηθοποιός σε μία πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε «τρέλανε», ξανά, τους χιλιάδες ακολούθους της. Η μελαχρινή καλλονή πόζαρε φορώντας μαύρα εσώρουχα, δείχνοντας τις ελκυστικές τις καμπύλες και τα πλούσια προσόντα της.

Έτσι, όπως φαίνεται και από την ανάρτησή της στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι πολύ όμορφη και αισθησιακή ενώ την ίδια γνώμη είχαν και οι followers της οι οποίοι έσπευσαν να πατήσουν like ή να σχολιάσουν στη φωτογραφία:

Μια αποφασιστική γυναίκα που κυνήγησε το όνειρό της

Η Ελληνίδα ηθοποιός που γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου το 1979 στην Αθήνα, μεγάλωσε στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Έχει καταγωγή από την Τήνο και τη Μικρά Ασία, καθώς και ρίζες από τη Βενετία. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε αρχικά TV Broadcasting στο College of Communication στη Μασαχουσέτη και έπειτα υποκριτική και φωνητική στο «The Acting Studio» της Νέας Υόρκης. Όσο ήταν στην Αμερική, έπαιξε σε μια διαφήμιση για εταιρία αυτοκινήτων.

Το 2004, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή «Breakfast στα FM», με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός, έγινε το 2006, μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Κρυφά μονοπάτια». Τη σεζόν 2006 – 2007 συμμετείχε σε κάποια επεισόδια της σειράς «Singles 2». Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε τη σεζόν 2007 – 2008 στη δραματική σειρά «Ο Γητευτής» στον ANT1. Εκεί υποδύθηκε τη Χρυσάνθη ενώ συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου, τον Ιωσήφ Μαρινάκη και την Μπέτυ Λιβανού.

Το 2008, ακολούθησαν τρεις ακόμη τηλεοπτικές συμμετοχές. Αρχικά πρωταγωνίστησε μαζί με τον Φίλιππο Σοφιανό σε μία ιστορία της σειράς «Αληθινοί Έρωτες», έπαιξε σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς «Coupling», ενώ έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Υπέροχα πλάσματα» υποδυόμενη τον εαυτό της. Mετά από τηλεοπτική αποχή πέντε ετών, επέστρεψε τηλεοπτικά το 2013 κάνοντας μία guest εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο Σπίτι» ενώ ακολούθησε η συμμετοχή σε μία ιστορία της σειράς «Στο ράφι» την ίδια χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments