Οικονομία

Έλον Μασκ: Έβδομος στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο

Έλον Μασκ: Έβδομος στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
Έλον Μασκ: Η περιουσία του αυξήθηκε πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια μετά το άλμα κατά 10,8% των μετοχών της Tesla, ξεπερνώντας ακόμη και τον δισεκατομμυριούχο μεγαλοεπενδυτή Γουόρεν Μπάφετ.

Ο Έλον Μάσκ είδε τα κέρδη του να εκτοξεύονται ακόμη περισσότερο όντας στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ωστόσο πλέον, ο 49χρονος επικεφαλής της Tesla και της Space-X είναι πλέον ο έβδομος πλουσιότερος άνθρωπος, σύμφωνα με τη λίστα Bloomberg Billionaires και ξεπερνώντας ακόμη και τον δισεκατομμυριούχο μεγαλοεπενδυτή Γουόρεν Μπάφετ.

Ειδικότερα, η περιουσία του Έλον Μασκ αυξήθηκε πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολάρια μετά το άλμα κατά 10,8% των μετοχών της Tesla, στην οποία ο ίδιος ελέγχει περίπου το 20% των μετοχών. Ο Μασκ κατέχει επίσης το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Space-X που αντιστοιχεί σε 15 δισεκατομμύρια δολάρια.  Πλέον ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για τη διαστημική εταιρεία SpaceX,  καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla, βλέπει τη μετοχές του να εκτοξεύονται στα ύψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments