Αθλητισμός

Ατρόμητος Κάναντι: Τι κρατάει τον Αυστριακό τεχνικό μακριά από το Περιστέρι

Ατρόμητος Κάναντι: Τι κρατάει τον Αυστριακό τεχνικό μακριά από το Περιστέρι
Ατρόμητος Κάναντι: Πού «κολλάει» η επιστροφή του ικανότατου τεχνικού στο Περιστέρι παρά τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ατρόμητος και Νταμίρ Κάναντι είναι δύο ονόματα συνυφασμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν ξανά, αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεπεραστεί ένα σοβαρό εμπόδιο.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα έχει ξεκινήσει στο Περιστέρι και ο Ατρόμητος έχει ως προτεραιότητα το θέμα του προπονητή. Εκλεκτός είναι ο πρώην τεχνικός της ομάδας, ο Νταμίρ Κάναντι. Αυτόν ήθελε και τον Δεκέμβριο για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά η επιστροφή του Αυστριακού είχε κολλήσει στην αποζημίωση της Νυρεμβέργης.

Όπως αναφέρει το σάιτ της αθλητικής εφημερίδας, ακόμη και τώρα ο Κάναντι από τους Γερμανούς πληρώνεται. Μπορεί να αποχώρησε τον Νοέμβριο από εκεί, αλλά το συμβόλαιό του δεν λύθηκε γιατί δεν μπορούσε να βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτός είναι πια ο μοναδικός αστερίσκος για την επιστροφή στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος κατά τα άλλα τα έχει βρει σε όλα μαζί του.

Εκείνο που του τόνισε προ ημερών ήταν πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα τα πάντα. Στο περιβάλλον του ο 50χρονος τεχνικός λέει ότι θα βρεθεί η άκρη με τη Νυρεμβέργη και θα γυρίσει στην Ελλάδα. Μένει να φανεί και στην πράξη αυτό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ψάχτηκε και για κάτι άλλο από τη Super League 1 ο Κάναντι, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

Να θυμίσουμε ότι ο Κάναντι βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι τον Μάιο του 2019, ενώ στη συνέχεια επέλεξε να πάει στη Γερμανία για τη Νυρεμβέργη με την οποία όμως δεν «έδεσε».

Από εκεί και πέρα, για τον Ατρόμητο είναι σαφές πως υπάρχουν περιπτώσεις που θα ξεκαθαρίσουν ανάλογα με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής. Υπάρχουν παίκτες για τους οποίους αποφασίζει ο σύλλογος, όπως ο Ούμπιντες. «Θες να μείνεις, θες κάποιο πόστο; Ό,τι θες» ήταν το μήνυμα προς τον Αργεντινό θρύλο της ομάδας. Άλλοι, όμως, θα κριθούν από τον κόουτς και για κάποιους αυτό ενδεχομένως να μην είναι καλό. Χαρακτηρισικό παράδειγμα είναι ο Γιώργος Μανούσος, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του ίδιου σάιτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments