Αθλητισμός

Πελεκούδας Παναγιώτης: Ζητά συγγνώμη για το βίντεο που κυκλοφόρησε

Πελεκούδας Παναγιώτης: Ζητά συγγνώμη για το βίντεο που κυκλοφόρησε
Πελεκούδας Παναγιώτης: Μετά το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τον εμφανίζει να τραγουδάει υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό, ο παίκτης των πρασίνων ζητάει συγγνώμη μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας έγινε «viral» τις τελευταίες μέρες όχι γιατί κατάφερε να κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα βόλεϋ αλλά γιατί πρωταγωνίστησε σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο εμφανίζεται να ξεκινά απαράδεκτο υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη με ανάρτηση στα social media.

Αμέσως μετά τη διαρροή του βίντεο το προφίλ του Παναγιώτη Πελεκούδα γέμισε από υβριστικά σχόλια. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού που είναι και πρόεδρος του συνδέσμου των Πετοσφαιριστών με ανάρτηση που έκανε αργά το βράδυ της Δευτέρας (13/7) ζήτησε συγγνώμη:

Η ανάρτηση του πετοσφαιριστή

«Την Κυριακή 12-7-2020, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφού κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, υπό την ένταση των στιγμών, επιδόθηκα σε εκφράσεις- συνθήματα, οι οποίες δεν με αντιπροσωπεύουν ως άτομο, αθλητή και φυσικά ως Πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ.

Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι πλήρως όλους του παίκτες του βόλευ και όλα τα σωματεία, όπως και το ΤΑΑ Ολυμπιακός, του οποίου μάλιστα ήμουν παλαιότερα και αθλητής.

Για την άνω συμπεριφορά μου, ζητώ συγνώμη από τους όλους τους φιλάθλους, τους ανθρώπους του βόλεϋ και κυρίως τους συμπαίκτες μου όλων των ομάδων, τους οποίους και καθημερινά προσπαθώ να εκπροσωπώ μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα, διεκδικώντας από κοινού το καλύτερο δυνατόν για το άθλημά μας.

Ήταν μία άτυχη στιγμή για εμένα και γι’ αυτό προβαίνω άμεσα σε αυτή τη δήλωση. Και όπως έχει ειπωθεί «Το να μην διορθώνει κανείς τα λάθη του είναι μεγάλο λάθος».

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Πελεκούδα

Ξεκίνησε την πετοσφαίριση από την Ε.Α. Πατρών το 2000, αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα Μίνι, Παίδων και Εφήβων. Το 2005 μεταπήδησε στην Παναχαϊκής Γ.Ε., με την οποία αγωνίστηκε αρχικά στο Πρωτάθλημα Εφήβων και το 2006 εντάχθηκε στην ομάδα ανδρών του συλλόγου. Την περίοδο 2009-10 κατέκτησε με τον Γ.Σ. Λαμία την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδας. Στην ομάδα της Λαμίας παρέμεινε μέχρι το Καλοκαίρι του 2011, οπότε μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο το 2012 αναδείχτηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος.

Το 2012 πήγε στην Ιταλία για την Ραβέννα Βόλλεϋ, και κατόπιν αγωνίστηκε την περίοδο 2013-14 στον Φοίνικα Σύρου, και κατά την περίοδο 2014-15 στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε το Λιγκ Καπ. Τη διετία 2015-2017 αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό και κατά την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ., κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας. Από την περίοδο 2018-19 αγωνίζεται με την ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον οποίο το 2020 κατέκτησε το Λιγκ Καπ, αντιμετωπίζοντας στον διπλό τελικό τον Ολυμπιακό. Επίσης στις 12 Ιουλίου 2020, κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του με τους πράσινους

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments