Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «βασίλισσα» πληρώνει για να μείνει ελεύθερος ο Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «βασίλισσα» πληρώνει για να μείνει ελεύθερος ο Μπέιλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ό,τι περνά από το χέρι τους κάνουν οι Ισπανοί προκειμένου να απαλλαγούν από την παρουσία του Γκάρεθ Μπέιλ.

Να ξεφορτωθεί τον Γκάρεθ Μπέιλ επιθυμεί η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι έτοιμη να τον πληρώσει για να φύγει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Οι Ισπανοί είναι απογοητευμένοι με τα όσα… δεν έχει προσφέρει ο Ουαλός ενώ συγχρόνως έχουν εξαγριωθεί με την συμπεριφορά του στα τελευταία ματς.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος στο παιχνίδι με την Αλαβές είπε να κοιμηθεί στον πάγκο μιας και ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου, παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος τεχνικός έχει στη διάθεσή του πέντε αλλαγές. Έτσι, ο Μπέιλ αποφάσισε να ξεκουραστεί. Αφού τέντωσε τα πόδια, σταύρωσε τα χέρια του και κάλυψε με την μάσκα το πρόσωπο του, έριξε έναν υπνάκο μην υπολογίζοντας τίποτα.

Χθες πάλι, στο ματς με τη Γρανάδα, εμφανίστηκε να ψάχνει ομάδα με το κιάλι.

Η συμπεριφορά του μόνο με αυτή που έχει ένας σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δεν συνάδει. Μάλιστα, δημοσίευμα θέλει τους Μαδριλένους να είναι έτοιμοι να τον αφήσουν να φύγει μέχρι και ως ελεύθερος. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να πληρώσει τα δύο χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ και να του επιτρέψουν να μείνει ελεύθερος», αναφέρει χαρακτηριστικά το ABC. Υπενθυμίζεται, πως  Ουαλός, ο οποίος στις 16 Ιουλίου κλείνει τα 31 του χρόνια, έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο σεζόν με τη Ρεάλ. Βέβαια, μέχρι να πει “αντίο” αυτό που γίνεται δεν δείχνει να τον απασχολεί και ιδιαίτερα αφού προσθέτει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 15 εκατομμύρια το χρόνο.

Στα αγωνιστικά, η “βασίλισσα” βρίσκεται μια “ανάσα” από την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου, βρήκε τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρούν από το “Λος Κάρμενες” και την αναμέτρηση με την Γρανάδα για την 36η αγωνιστική με ψηλά το κεφαλι έχοντας επικρατήσει με σκορ 2-1. Οι Μεντί και Ράμος έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στους “μερένχες” στα πρώτα 16 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος, η άμυνα της Ρεάλ άντεξε στην πίεση που δέχτηκε μετά το γκολ του Ματσίς στο 50′, για να έρθει έτσι η ένατη διαδοχική νίκη στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Μια νίκη που την κρατά στο +4 από την Μπαρτσελόνα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga. Αυτή είναι η πρώτη φορά στη καριέρα του ως προπονητής που ο Ζινεντιν Ζιντάν μετράει εννέα σερί νίκες σε επίσημα ματς, με την Ρεάλ να απέχει πλέον δύο βαθμούς από τον τίτλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments