Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ: Όπως όλα δείχνουν μένει στον Ολυμπιακό

Μπρούνο Γκασπάρ: Όπως όλα δείχνουν μένει στον Ολυμπιακό
Μπρούνο Γκασπάρ: Έτοιμοι να δώσουν τα χέρια ο Ολυμπιακός με την Σπόρτινγκ για «αγορά» του Γκασπάρ

Είναι γνωστό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κρατήσει τον Μπρούνο Γκασπάρ στο λιμάνι και όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sportime ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ για την «αγορά» του παίκτη. Το ποσό που ακούγεται είναι το ένα εκατομμύριο.

Οι δύο ομάδες τα είχαν βρει και για την παραμονή του Γκασπάρ ως το τέλος της σεζόν, αφού ο δανεισμός του έληγε στα τέλη Ιουνίου. Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό αναζητούν ένα ακόμα δεξί μπακ, καθώς ο Ομάρ θα αποχωρήσει μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. svg%3E

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και στο φινάλε των μεταγραφών προχώρησε στην απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποτέλεσε επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Τα χρονικά περιθώρια ήταν στενά και ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Παρά το γεγονός ότι ήταν προσωπική επιλογή του προπονητή του δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής μέσα στη σεζόν. Ο Ομάρ παρέμεινε βασικός και ο Γκασπάρ πήρε κάποια παιχνίδια και σαν αριστερό μπακ μετά την αποχώρηση του Κούτρη.

Οι Πορτογάλοι γράφουν για παραμονή

Πριν λίγο καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να κάνει σκέψεις για την αγορά του Πορτογάλου από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο Ομάρ θα αποτελέσει παρελθόν μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν. Οι Πορτογάλοι και γράφουν για δεδομένη απόφαση της Πειραϊκής ομάδας να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Μάλιστα στηρίζουν αυτή την άποψη στο γεγονός ότι ο παίκτης δεν γύρισε στην Σπόρτινγκ μόλις έληξε τυπικά ο δανεισμός του.

Συγκεκριμένα η A Bola αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λόγω του κορωνοϊού και της αλλαγής των οικονομικών δεδομένων, στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να πληρώσουν την ρήτρα του 1.000.000 ευρώ για τον Μπρούνο Γκασπάρ». Μάλιστα στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο παίκτης θα είχε επιστρέψει στη Λισαβόνα, μετά το τέλος του δανεισμού του αλλά η αλλαγή των συνθηκών ίσως κάνει τους ερυθρόλευκους να δουν την περίπτωσή του με άλλο μάτι. Ο Γκασπάρ, με τον Ολυμπιακό μετράει μέχρι στιγμής 1.023′ σε 18 ματς και έχει 1 ασίστ και 4 κίτρινες. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με αυτές τις υποθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments