Αθλητισμός

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: 1-3

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: 1-3
ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές πέρασαν νικηφόρα και από το Ηράκλειο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς τον Κώστα Φορτουνη που πέτυχε δύο γκολ, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός νίκησε μέσα στο Ηράκλειο με 3-1 τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική των play off της Super League και ξαναγύρισε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Το άλλο γκολ των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Το γκολ του ΟΦΗ σημείωσε στις καθυστερήσεις του ματς ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Η εξέλιξη του ματς

Οι παίκτες του ΟΦΗ θέλησαν να συγχαρούν τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου και πριν από τη σέντρα του μεταξύ τους αγώνα έκαναν pasillo (διάδρομο), χειροκροτώντας τους «ερυθρόλευκους».

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ ξεκίνησε με τους: Γουάιλι, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας, Κοροβέσης, Βίκτορ, Σακόρ, Στάικος, Ναμπί, Νοικοκυράκης. Οι «ερυθρόλευκοι», από την άλλη, παρατάχθηκαν με τους: Αλέν – Τοροσίδης, Μπα, Παπαδόπουλος, Γκασπάρ – Μπουχαλάκης, Καφού – Λοβέρα, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς – Χασάν.

Στο 9′ ο Κουτρουμπής ανέτρεψε τον Χασάν μετά από εκτέλεση κόρνερ. Πέναλτι για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το πέναλτι και σκόραρε. 0-1 για τον Ολυμπιακό στο 10′.

Στο 20′ ο Ραντζέλοβιτς μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, έπεσε και έδιωξε στην αριστερή γωνία του ο Γουάιλι. Στο ίδιο λεπτό ο Φορτούνης βρήκε τον Λοβέρα και αυτός με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά πάνω από το δοκάρι.

Στο 21′ σουτ του Ραντζέλοβιτς από δεξιά, η μπάλα άουτ. Στο 22′ τραυματίστηκε ο Χασάν και τη θέση του πήρε ο Ελ Αραμπί στο 25′. Στο 26′ ο Βαφέας επιχείρησε να κάνει κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Τοροσίδη και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 22′ ο Ολυμπιακός πέτυχε το 0-2. Ο Καφού έσπασε δεξιά στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουάιλι.

Στο 34′ ο Λοβέρα έκανε εξαιρετική προσπάθεια και πάσα στον Αραμπί, ο οποίος έβαλε το πόδι του, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 36′ σουτ του Καφού μέσα από την περιοχή, η μπάλα πήγε άουτ. Στο 37′ ο Ραντζέλοβιτς είδε εκτός εστίας τον Γουάιλι, επιχείρησε να τον κρεμάσει από μακριά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.  Στο 43′ είχαμε σουτ του Μπουχαλάκη έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Γουάιλι.

Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου

Στο 47′ του δεύτερου ημιχρόνου σουτ του Ραντζέλοβιτς μέσα από την περιοχή και δεξιά, επέμβαση από τον Γουάιλι. Στο 51′ σουτ του Δεληγιαννίδη, έπεσε και μπλόκαρε ο Αλέν. Δοκάρι για τον Ολυμπιακό. Ο Μπουχαλάκης έκανε το μακρινό σουτ έχοντας δει τον Γουάιλι εκτός εστίας, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 52′.

Στο 56′ πλασέ του Τοροσίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ. Στο 61′ έγινε το 0-3 για τον Ολυμπιακό! Ο Αραμπί πέρασε φοβερή κάθετη πάσα στον Φορτούνη κι αυτός με εξίσου φοβερή εκτέλεση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 65′ σημαντική ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ναμπί εκτέλεσε το φάουλ, κεφαλιά του Βίκτορ στον Νοικοκυράκη, κεφαλιά και του τελευταίου από κοντά, η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 79′ νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κεφαλιά του Νοικοκυράκη από κοντά, η μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 87′ ο Μαρτίνς έδωσε τόπο στα νιάτα. Καραργύρης αντί Αλέν, Μαρτίνης αντί Γκασπάρ και Σουρλής αντί Λοβέρα. Στο 95′ ο Δεληγιαννίδης εκτέλεσε φάουλ συρτά, η μπάλα στη δεξιά γωνία και στα δίχτυα του Ολυμπιακού, 1-3 το σκορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments