Αθλητισμός

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Με πόσα χρήματα θα δώσει ο «Δικέφαλος» τον παίκτη στη Φενέρ

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Με πόσα χρήματα θα δώσει ο «Δικέφαλος» τον παίκτη στη Φενέρ
Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Τα τουρκικά δημοσιεύματα επιμένουν να στέλνουν τον Άγγλο -με νιγηριανές ρίζες- φορ στη Φενέρ, αλλά ο «Δικέφαλος» ζητάει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα για τον παραχωρήσει.

Είναι δεδομένο ότι η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Τσούμπα Άκπομ του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», «διαδοχικά ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Ακπομ δημοσιεύουν το τελευταίο διήμερο οι Τούρκοι. Οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για επαφές του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης με τον ΠΑΟΚ ωστόσο, στην Τούμπα δεν έχουν πειστεί ότι το ενδιαφέρον είναι σοβαρό. Σχετικά, με τους οικονομικούς όρους της προσέγγισης, οι Τούρκοι μιλάνε για πρόταση 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ψάχνει ένα ποσό περίπου στα 4 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει στην πώληση του επιθετικού του».

Η εφημερίδα έχει δίκιο όσον αφορά τα διαδοχικά ρεπορτάζ. Θυμίζουμε ότι πριν από δύο μέρες η ιστοσελίδα trtspor.com.tr, ανέφερε ότι ο Άγγλος επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φενέρμπαχτσε, η οποία παρακολουθεί καιρό τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα σημείωνε πως ο Άκπομ είναι βασικός της στόχος για την επίθεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η Φενέρ έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Ο 24χρονος φορ του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε 23 συμμετοχές έχει πετύχει 7 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ. Με βάση το έγκυρο σάιτ Transfermarkt, η ποδοσφαιρική του αξία «αγγίζει» τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Οπότε, αν η Φενέρ έχει «ταβάνι» τα δύο εκατομμύρια, δύσκολα θα πείσει τον ΠΑΟΚ να της παραχωρήσει τον παίκτη.

Να σημειώσουμε ότι ο Άγγλος -με νιγηριανές ρίζες- ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Άρσεναλ τον Αύγουστο του 2018. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε διάφορες ομάδες: Σιντ Τρούιντεν, Μπράιτον, Χαλ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Κόβεντρι και Μπρέντφορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των «κανονιέρηδων», ενώ έχει γεννηθεί στο Λονδίνο το 1995 (στις 9 Οκτωβρίου).

Τι γίνεται με τον Πασχαλάκη

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι λόγω των εμφανίσεών του το τελευταίο διάστημα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπάρχει περίπτωση να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Το Sportime επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Τούμπα. Μάλιστα, η αθλητική εφημερίδα γράφει: «Δεν το κούνησε ο Πασχαλάκης όταν έβλεπε ενδεκάδα με το κιάλι, θα το κάνει τώρα; Το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε, σε κάθε τόνο και προς κάθε ενδιαφερόμενο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments