Αθλητισμός

Πασχαλάκης ΠΑΟΚ: Δεν φεύγει από τον Δικέφαλο του Βορρά

Πασχαλάκης ΠΑΟΚ: Δεν φεύγει από τον Δικέφαλο του Βορρά
Πασχαλάκης ΠΑΟΚ: Πολλά ακούγονται για το μέλλον του τερματοφύλακα αλλά το επικρατέστερο σενάριο είναι πως δεν φεύγει από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Είναι κατανοητό να υπάρχουν… σενάρια τα οποία παρουσιάζουν την πρόθεση του ΠΑΟΚ να «στείλει» τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το sportime, τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων, εντός της σεζόν, επαφών είναι νωπά και απολύτως ξεκάθαρα. Για αυτό είναι απορίας άξιο πώς θα πετύχουν αυτό που θέλουν διαδίδοντας σενάρια. Έτσι, δεν το κουνάει από Σαλόνικα ο «Πάσχα». Και στον ΠΑΟΚ όχι μόνο το ξέρουν καλά, αλλά το έχουν αποδεχτεί κιόλας. Για αυτό ο Ζίβκοβιτς έχει βγει σε… κινητικότητα.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν φεύγει

Μπορεί, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ να αναζητά τερματοφύλακα, αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν πρόκειται να φύγει από την Τούμπα. Αυτό επισημαίνει σε δημοσίευμά του το Sportime, σχολιάζοντας «Δεν το κούνησε ο Πασχαλάκης όταν έβλεπε ενδεκάδα με το κιάλι, θα το κάνει τώρα; Το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε, σε κάθε τόνο και προς κάθε ενδιαφερόμενο».

Ο διεθνής τερματοφύλακας, όπως έχει σημειώσει και στο πρόσφατο παρελθόν η εφημερίδα Metrosport, την περσινή χρονιά ήταν εξαιρετικός, ενώ κάποιες φορές έμοιαζε με τον Σούπερμαν, όπως στη στολή που φορούσε στη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όμως τη φετινή χρονιά έχει χάσει τη θέση του βασικού κάνοντας λάθη που την περσινή χρονιά, δεν θα φανταζόταν κανείς πως θα κάνει.

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, γεννημένος στις 28 Ιουλίου του 1989, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας για τον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Τερψιθέα. Στη συνέχεια, έπαιξε στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ για ένα χρόνο και έπειτα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για 2 χρόνια (2003 – 2005). Ακολούθως, μετακινήθηκε στην ομάδα της Ηλιούπολης. Στην ηλικία των 17 ετών πήγε στην ομάδα νέων της Γαλατασαράι, όμως δεν μπόρεσε να υπογράψει συμβόλαιο εξαιτίας περιορισμών στον αριθμό ξένων παικτών.

Το 2017, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και έκανε το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας νίκη με 3 – 0 επί της Ξάνθης. Μια μέρα αργότερα, ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο 28χρονος τερματοφύλακας αύξησε τον μισθό του και η ρήτρα αποδέσμευσης ορίστηκε στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αρχικά, είχε προγραμματιστεί πως θα είναι αναπληρωματικός του Αργεντινού Ροδρίγο Ρέι, αλλά από τη στιγμή που ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου του έδωσε μια ευκαιρία, έκανε τον εαυτό του αδιαμφισβήτητο βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Από το 2018, ο Πασχαλάκης κατέχει το ρεκόρ του ΠΑΟΚ για περισσότερα διαδοχικά λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, με 971, εκτός του χρόνου καθυστερήσεων (συνολικά 1008), προτού δεχτεί ένα στην εκτός έδρας νίκη με 1 – 3 νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για να ξεπεράσει τον Κώστα Χαλκιά με 859 διαδοχικά λεπτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments