Αθλητισμός

Βουγιούκας Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Έλληνας σέντερ από το «τριφύλλι»

Βουγιούκας Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Έλληνας σέντερ από το «τριφύλλι»
Βουγιούκας Παναθηναϊκός: Τέλος ο Έλληνας ψηλός από τους «πράσινους».

Παρελθόν αποτελεί ο Ίαν Βουγιούκας από τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του έμπειρου σέντερ δεν θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, με τους «πράσινους» να τον αποχαιρετούν με σχετική ανάρτηση στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ.

«Πέντε χρόνια, τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και μία Ευρωλίγκα! Ίαν Βουγιούκα σε ευχαριστούμε! Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!», αναφέρει το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα σέντερ.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Τι θα γίνει με τον Αθηναίου

Τη διαδρομή από το ΟΑΚΑ προς το Περιστέρι φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την ομώνυμη ομάδα της πόλης. Η διοίκηση επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ του Νίκου Παπανικολόπουλου ενόψει της νέας σεζόν και των αναμετρήσεων στο Basketball Champions League (BCL). Επιδιώκει λοιπόν να κάνει την έκπληξη με τον 32χρονο «πιστολέρο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops ο Γιάννης Αθηναίου, που βρισκόταν στη λίστα του Περιστερίου εδώ και αρκετό καιρό έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων μετά τις εντατικές προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα αναφέρεται πως το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελικές λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί και τυπικά η συμφωνία. Εφόσον όλα αυτά επιβεβαιωθούν οι θέσεις των γκαρντ θα ενισχυθούν σημαντικά αφού ο Αθηναίου έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο και επίσης επιθυμεί να επανέλθει στις καλές σεζόν μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι με τη φανέλα της Εθνικής και του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται, πως από το «τριφύλλι» ανακοινώθηκε στις 12 Αυγούστου 2019. Με τη μεταγραφή του αυτή, έγινε ο πρώτος παίκτης που υπήρξε μέλος σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, τους πέντε «μεγάλους» του ελληνικού μπάσκετ. Έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο φέτος το καλοκαίρι, δίχως να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα λόγω του τραυματισμού αλλά και την διακοπή της σεζόν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments