Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: «Οριστική συμφωνία, τι απομένει»

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: «Οριστική συμφωνία, τι απομένει»
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και το «τριφύλλι». Ποια είναι η μεγάλη εκκρεμότητα.

Ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία του Νίκολας Λαπροβίτολα και του Παναθηναϊκού, αλλά υπάρχει μια μεγάλη εκκρεμότητα που απομένει. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το planetacb.com, ο Παναθηναϊκός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό γκαρντ, ο οποίος πρέπει πρώτα, όμως, να μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τη φετινή σεζόν ο Λαπροβίτολα είχε 6.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Νίκολας Λαπροβίτολα που όλα δείχνουν, ακόμα και το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ότι δεν θα είναι για πολύ καιρό παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγούμενο ισπανικό δημοσίευμα υποστήριζε πως ο Αργεντινός γκαρντ, που ενδιαφέρει τον Γιώργο Βόβορα, θα μείνει σύντομα ελεύθερος από την ισπανική ομάδα.

Ο Αργεντινός γκαρντ βρίσκεται ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού» για τη θέση του πλέι μέικερ λόγω των προσόντων του, αλλά και του χαρακτήρα του. Ωστόσο, όλοι βρίσκονται σε… στάση αναμονής, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Το τελευταίο διάστημα έχει γραφτεί στον ισπανικό Τύπο πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, θα αποτελέσει παρελθόν και το προηγούμενο δημοσίευμα έφερε στο προσκήνιο την ίδια πληροφορία με αυτή που υπάρχει και σήμερα. Η ιστοσελίδα «encestando.es» έγραψε πριν μερικές μέρες πως τόσο ο Λαπροβίτολα, όσο και ο Τζόρνταν Μίκι θα δουν την πόρτα της εξόδου του «WiZink Center» τις επόμενες μέρες. Φυσικά, οι όροι του «διαζυγίου» και το κατά πόσο οι Μαδριλένοι θα καλύψουν ή όχι ένα ποσό από το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν είναι στοιχεία που απασχολούν και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τέλος ο Βουγιούκας από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν αποτελεί ο Ίαν Βουγιούκας από τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του έμπειρου σέντερ δεν θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, με τους «πράσινους» να τον αποχαιρετούν με σχετική ανάρτηση στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ.

«Πέντε χρόνια, τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και μία Ευρωλίγκα! Ίαν Βουγιούκα σε ευχαριστούμε! Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!», αναφέρει το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον Έλληνα σέντερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments