Ελλάδα

Τρίκαλα 16χρονη: Νέα στοιχεία στην υπόθεση – Οι Αρχές ερευνούν τρίτο πρόσωπο

Τρίκαλα 16χρονη: Νέα στοιχεία στην υπόθεση – Οι Αρχές ερευνούν τρίτο πρόσωπο
Τρίκαλα 16χρονη: Η οικογένεια της άτυχης Μαρίας ζητάει από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ υπογραμμίζει πως το παιδί τους το σκότωσαν και ο θάνατός του δεν προήλθε από αυτοκτονία.

Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Η αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και για αυτό κάλεσε για κατάθεση τόσο τη δίδυμη αδελφή της 16χρονης όσο και τον 26χρονο αστυνομικό με τον οποίο συναντήθηκε η κοπέλα το μοιραίο βράδυ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δικογραφία που σχηματίζουν οι αστυνομικοί του τμήματος των Τρικάλων, δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού περιμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης και έρευνας που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα και θα δείξει αν το ανήλικο κορίτσι πέθανε από την πτώση, αλλά και την ώρα του θανάτου της.

Ωστόσο, η οικογένεια από την είδηση του θανάτου της 16χρονης Μαρίας κι έπειτα, ζητάει από τις Αρχές την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ υπογραμμίζει πως το παιδί τους το σκότωσαν και ο θάνατός του δεν προήλθε από αυτοκτονία. Μάλιστα, αξιοσημείωτα είναι ορισμένα ερωτήματα που θέτουν οι γονείς, όπως το γιατί ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί δακτυλοσκόπηση στην σκαλωσιά της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το κορίτσι ανέβηκε μονάχη η με κάποιον άλλον.

Είχε κάνει παράπονα στο παρελθόν στους αστυνομικούς η άτυχη 16χρονη

Επίσης άλλο ένα σοβαρό στοιχείο είναι, πως η 16χρονη στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κάποιες φορές το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, κάνοντάς τους ορισμένα παράπονα, ενδεχομένως μετά από κάποια προβλήματα ή και φοβίες που μπορεί να είχε την περίοδο εκείνη και σε βάθος ενός έτους. Στο σημείο αυτό, οι γονείς τονίζουν ότι, θα έπρεπε η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση, να ανοίξει το βιβλίο συμβάντων και να δει τι συνέβη σε αυτό σε βάθος ενός έτους, αναφορικά με τα στοιχεία της 16χρονης Μαρίας.

Ροζ βίντεο πίσω από τον θάνατο της 16χρονης;

Κάμερες έχουν εντοπίσει τον 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε ραντεβού, να την αφήνει στο σπίτι της. Το κορίτσι όμως αντί να μπει μέσα, άλλαξε γνώμη και φέρεται να έκανε βόλτες στην πόλη.

Αδερφή 16χρονης στα Τρίκαλα: «Έκλαιγε και μου έλεγε πως με αγαπάει»

Η αστυνομία ερευνά ποιους συνάντησε και με ποιους μίλησε. Η οικογένεια δεν αποκλείει να την απειλούσαν ακόμα και με ροζ βίντεο. Η οικογένεια έχει ορίσει και τεχνικό σύμβουλο για τη νεκροψία νεκρομή στο άτυχο κορίτσι. Οι γονείς της και η δίδυμη αδερφή της επιμένουν ότι η μαθήτρια δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments