Αθλητισμός

Χάουαρντ Σαντ-Ρος Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του

Χάουαρντ Σαντ-Ρος Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του
Χάουαρντ Σαντ-Ρος Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Γιώργος Βόβορας εξετάζει τον πρώην παίκτη της Ένωσης. Φημολογείται ότι ο Κουβανός μπορεί να αφεθεί ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει «κλεφτές» ματιές στον Χάουαρντ Σαντ-Ρος και εξετάζει την περίπτωσή του σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όπως σημειώνει το olaprasina1908.gr, η παραμονή του Κουβανού «πολυεργαλείου» στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται στη Ρωσία.

Το σάιτ επικαλείται ρεπορτάζ από τη Ρωσία που αναφέρει ότι ο Δημήτρης Ιτούδης ζυγίζει τα δεδομένα γύρω από τον Κουβανό φόργουορντ, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αποδέσμευσής του από την ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος Σαντ-Ρος είχε μετακομίσει στη Μόσχα από τον Ιανουάριο του 2020, όταν υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διαρκείας. Μάλιστα, τότε, η « Ρωσική Αρκούδα» είχε πληρώσει 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ, «σπάζοντας» το συμβόλαιο του παίκτη. Η ανάγκη, τότε, για μεταγραφή ήταν άμεση, αφού Κλάιμπερν, Στρέλνιεκς και Χάκετ ήταν τραυματίες, με τον Έλληνα κόουτς της ΤΣΣΚΑ να βλέπει στο πρόσωπο του Σαντ-Ρος ένα «πολυεργαλείο», που θα μπορούσε να κλείσει «τρύπες», ιδιαίτερα στην άμυνα.

Στην ΑΕΚ, ο Κουβανός ένωνε την ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αριθμώντας 9 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 12.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ και 2.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σαντ-Ρος πρόλαβε να αγωνιστεί σε 10 αναμετρήσεις στην Euroleague, μετρώντας 5.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ στην VTB League, σε μόλις 2 συμμετοχές, μέτρησε 6.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ακούγεται πολύ το σενάριο για τον Κουβανό και το «τριφύλλι»

Το παραπάνω σενάριο δεν είναι άγνωστο στη μεταγραφική «πιάτσα», με πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν ότι ο Γιώργος Βόβορας είναι ενήμερος και παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση. Θεωρείται βέβαιο, δε, ότι ενδεχόμενη μετακίνηση του Κουβανού στην δεξαμενή των ελεύθερων παικτών, θα απασχολήσει τους «πράσινους». Άλλωστε, ο Σαντ-Ρος είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο Έλληνας τεχνικός (από τη θητεία του στην ΑΕΚ), ενώ εκτιμώνται τόσο οι ικανότητές του στην άμυνα, όσο και ότι είναι «πολυθεσίτης», το γεγονός, δηλαδή, ότι έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας.

Συμπερασματικά, αν και δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός, που ούτως ή άλλως κοιτάζει παίκτες οι οποίοι να μπορούν να αγωνίζονται στο «2» και στο «3» (π.χ. Μάλκολμ Χιλ), παρακολουθεί τις εξελίξεις και εάν ο Σαντ-Ρος μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου ξένου γκαρντ/φόργουορντ, αναμένεται να κάνει την κίνησή του για φέρει πίσω στην Ελλάδα και στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τον Κουβανό αυτή τη φορά με την πράσινη φανέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments