Ελλάδα

Βαθμολογίες ειδικών μαθημάτων 2020: Ανακοινώθηκαν για τους υποψήφιους

Βαθμολογίες ειδικών μαθημάτων 2020: Ανακοινώθηκαν για τους υποψήφιους
Βαθμολογίες ειδικών μαθημάτων 2020: Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσαν τους βαθμούς για τους υποψήφιους.

Ανακοινώθηκαν, σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου, οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Έτσι, διαθέσιμες είναι οι βαθμολογίες των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα ειδικά μαθήματα. Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας, πατώντας εδώ, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η προθεσμία για το μηχανογραφικό

Υπενθυμίζεται, ότι η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου είναι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιουλίου του 2020. Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ειδική εφαρμογή θα κλείσει και θα αρχίσει ο έλεγχος και η επεξεργασία των προτιμήσεων των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό

Για την υποστήριξη της υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη εφημερία) θα λειτουργήσουν επιπλέον τη Δευτέρα 20 Ιουλίου του 2020, τελευταία ημέρα υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου. Αυτή την ημέρα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν) ή/ και να αναιρέσουν το ήδη οριστικοποιημένο μηχανογραφικό για να οριστικοποιήσουν αμέσως εκ νέου ένα άλλο.

Το υπουργείο Παιδείας προτείνει στους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο Παιδείας είναι σε πυρετώδεις ρυθμούς τόσο για τις Πανελλήνιες και τα αποτελέσματά τους όσο και για την ιδιωτική εκπαίδευση. Με περισσότερα από 1.500 σχόλια έκλεισε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουλίου, η ηλεκτρονική διαβούλευση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση. Το σχέδιο νόμου, που φέρει τον τίτλο «Εκσυγχρονισμός της ιδιωτικής εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες. Από τα συνολικά δεκαεπτά άρθρα του σχεδίου νόμου, δύο είναι εκείνα που συγκέντρωσαν τα περισσότερα σχόλια: Το άρθρο 3, το οποίο αναφέρεται στην οργάνωση και τα προγράμματα των ιδιωτικών σχολείων (474 σχόλια) και το άρθρο 10, που αναφέρεται στις συμβάσεις εργασίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών (281 σχόλια).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments