Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέγκιας το μέλλον του

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέγκιας το μέλλον του
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Σέρβος, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ.

Το που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ψάχνει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο 30χρονος επιθετικός που ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ δεν θέλει ούτε καν να σκεφτεί πως θα γυρίσει στη Σαουδική Αραβία. Έτσι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τις επιλογές του προκειμένου να παίξει μπάλα σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την Livesport, o έμπειρος σέντερ φορ έχει πρώτον σύλλογο στη λίστα του τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στη χώρα μας προκειμένου να ξαναφορέσει τη φανέλα του “δικεφάλου του βορρά” με την οποία άφησε το στίγμα του στη Θεσσαλονίκη.

Το να μετακομίσει όμως στην Τούμπα δεν είναι εύκολο.

Ο παίκτης έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ θα ήθελε έναν επιθετικό ακριβώς στο στυλ του Πρίγιοβιτς ωστόσο, πολύ δύσκολα θα γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα. Τα χρήματα που χρωστάει η Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά. Επίσης, το 2020 ο Πρίγιοβιτς δεν πάτησε χορτάρι. Εδώ και έναν χρόνο έπαιξε μόλις δύο 90λεπτα και αυτά ως τον Δεκέμβριο. Επίσης, το τελευταίο διάστημα απασχόλησε αρκετά τα Μέσα για την κοινωνική του ζωή, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπάσιμο της καραντίνας. Το νέο του προφίλ λοιπόν προβληματίζει τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι δεν θα ήθελαν σε καμιά περίπτωση να πάρουν έναν παίκτη που αντί να βοηθήσει στη λύση των ζητημάτων θα δημιουργήσει νέα.

Φήμες για τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Την ίδια στιγμή η Λέγκια είναι μια από τις ομάδες που βλέπουν με καλό μάτι τον ερχομό του «Πρίγιο», κάτι που παραδέχθηκε και ο Σέρβος τεχνικός της πολωνικής ομάδας, Αλεκσάνταρ Βούκοβιτς. «Πριν από αρκετό καιρό υπήρχαν πιθανότητες για την επιστροφή του Πρίγιοβιτς δίχως όμως κάτι συγκεκριμένα. Ήταν όμως δύσκολο γιατί είχε ξεκινήσει η σεζόν. Δεν θα ήταν καλό για την λειτουργία της ομάδας. Ένας ποδοσφαιριστής τέτοιας ποιότητας πάντα θα μας ενδιέφερε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς.

Υπενθυμίζεται πως ο συνολικός απολογισμός της διετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ (από το 2017 ως το 2019) ήταν 55 γκολ και 8 ασίστ σε 86 αγώνες. Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 μεταγράφηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ. Η Αλ Ιτιχάντ θα καταβάλει σε τέσσερις δόσεις ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, ενώ προσέφερε στον 29χρονο Σέρβο διεθνή επιθετικό ετήσιες απολαβές ύψους 5.300.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments