Αθλητισμός

Γιώργος Κούτσιας ΠΑΟΚ: Παραμένει στην Τούμπα και υπογράφει νέο συμβόλαιο

Γιώργος Κούτσιας ΠΑΟΚ: Παραμένει στην Τούμπα και υπογράφει νέο συμβόλαιο
Γιώργος Κούτσιας ΠΑΟΚ: Οι Θεσσαλονικείς δεν αφήνουν τον νεαρό να το κουνήσει από την πόλη προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Εντυπωσιασμένοι είναι στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Κούτσια, τον οποίο θέλουν να κρατήσουν πάση θυσία στον σύλλογο. Ο 16χρονος, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του “δικεφάλου του βορρά” έχει κερδίσει με την εξέλιξή του, την προσπάθεια και τις εμφανίσεις του τους “ασπρόμαυρους” που δεν θέλουν να τον χάσουν από το ρόστερ τους.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός πως ο Αμπέλ Φερέιρα τον επέλεξε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως ισχυρίζεται το metrosport, είχε φροντίσει λίγες μέρες πριν, στις προπονήσεις που άρχισε μέσα στην εβδομάδα ο 16χρονος φορ, να του στείλει το μήνυμα: «Μικρέ, από εδώ και πέρα και στη νέα σεζόν θα είσαι μέλος της πρώτης ομάδας, υπολογίζουμε και πιστεύουμε σε σένα». Μάλιστα, ο 41χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ φρόντισε να δείξει μέσα από τις ασκήσεις τακτικής που δούλευε καθημερινά ότι αν το ματς με τους συντοπίτες πάει καλά, είναι διατεθειμένος να δώσει στον παίκτη το βάπτισμα του πυρός και μαζί την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Ενδιαφέρον από Ίντερ:

Ο Γιώργος Κούτσιας είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ το 2012 όταν ήταν οκτώ ετών με εισήγηση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου και από το 2015 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε ως ένα ξεχωριστό πρότζεκτ, με απόδειξη την παρουσία του φέτος στην Κ19 -αν και μόλις 16 ετών- υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Γρήγορα προσέλκυσε το ενδιαφέρον ομάδων από μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Ομάδες από την Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία  χτύπησαν την πόρτα του με τελευταία την Ίντερ. Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο δεν επιθυμούν να τον αφήσουν να φύγει. Ο νεαρός έχει συμβόλαιο ως το 2022 με μπάι άουτ που φτάνει στο ένα εκατομμύριο ευρώ μέχρι τα τέλη Ιουλίου και ανεβαίνει στο 1,5 εκατομμύριο στη συνέχεια.

Ωστόσο, ενδιαφέρονται περισσότερο για το ταλέντο του παρά για τα χρήματα. Άλλωστε, για τη νέα σεζόν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αναμένεται να βρεθεί και στην καλοκαιρινή προετοιμασία του «Δικεφάλου». Οι ιθύνοντες του συλλόγου βλέπουν στο πρόσωπό του την ικανότητα να εξελιχθεί σε ένα ικανότατο σέντερ φορ. Δυνατό και γρήγορο παιδί με ευστροφία και αντίληψη, χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα. Μάλιστα, θεωρείται πολύ πιθανό ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, τετραετούς ή πενταετούς διάρκειας στο οποίο θα μπει μία μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments