Αθλητισμός

Παπις Σισέ: Τουρκικά δημοσιεύματα τον θέλουν στον Ολυμπιακό

Παπις Σισέ: Τουρκικά δημοσιεύματα τον θέλουν στον Ολυμπιακό
Παπις Σισέ: Είναι ελεύθερος από την Αλάνιασπορ και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για τον 35χρονο Σενεγαλεζο.

Οι φήμες για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν με διάφορα ονόματα να κάνουν την εμφάνισή τους κατά καιρούς. Αυτή τη φορά οι φήμες έρχονται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου. Τουρκικά δημοσιεύματα μιλάνε για το ενδιαφέρον που δείχνει ο Πειραιάς για τον Παπί Σισέ, που μένει ελεύθερος από την Αλάνιασπορ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων μεταξύ των οποίων και των ερυθρολεύκων.

Ο 35χρονος Σενεγαλέζος μετράει τη φετινή σεζόν 26 γκολ και 2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει από τις Νιούκαστλ, Φράιμπουργκ και Μετζ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Σενεγάλης, μετρώντας 17 γκολ σε 37 συμμετοχές.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για τον Ονιεκούρου

Οι φήμες για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο. Εκτός από τον Παπί Σισέ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για τον Ονιεκούρου και ότι μάλιστα έκανε και κίνηση.

Δεν είναι καινούριο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ονιεκούρου, απλώς κάπου στη διαδρομή τα πράγματα πάγωσαν και ο 23χρονος Νηγιριανός απομακρύνθηκε από τα σχέδια του Πειραιά. Παρόλα αυτά συνεχίζει να απασχολεί τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportday κάνουν επαφές με το Μονακό. Henry-Onyekuru-768x576-1

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή, πιθανότατα μέσω του Μοντέστο, τα τελευταία 24ωρα με τη διοίκηση των Μονεγάσκων, εκφράζοντας το σοβαρό ενδιαφέρον του για τον Νιγηριανό άσο.

Σημειώνεται εξάλλου ότι ο Ρομπέρτο Μορένο -που ήθελε πίσω τον Ονιεκούρου (έπαιζε δανεικός στη Γαλατάσαραϊ)- οδεύει στην έξοδο από τη Μονακό κι αναμένεται να τον αντικαταστήσει ο Νίκο Κόβατς.

Η Γαλατασαράι δεν υπάρχει στον ορίζοντα – Ελπίδες για τον Πειραιά

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να παρακολουθούν να έχουν ελπίδες για να τον αποκτήσουν.

Ο δανεισμός του από τη Μονακό στη Γαλατά διακόπηκε εξαιτίας οφειλών της τουρκικής ομάδας προς τη γαλλική, με τον Ονιεκούρου να επιστρέφει στους Μονεγάσκους. Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει πως δεν θέλει να επιστρέψει στη Μονακό και ότι επιθυμεί την παραμονή του στη Γαλατασαράι. «Θέλω να μείνω στη Γαλατασαράι. Πέρυσι η Έβερτον με πούλησε στη Μονακό, αλλά δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου εκεί. Δεν θέλω να ξαναπεράσω τα ίδια».

Αυτό όμως δεν συνέβη και έτσι ο 23χρονος εξτρέμ έχει επιστρέψει στο Μονακό αλλά έχοντας ίσως τις κεραίες του στραμμένες και σε άλλες κατευθύνσεις. Αυτό ίσως οδηγήσει τον Ονιεκούρου στην έξοδο από τον γαλλικό σύλλογο, αλλά αυτό μένει να φανεί το επόμενο διάστημα. Όπως επίσης μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να τον διεκδικήσει με αξιώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments