Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Δεν κοιτάει την Φλαμένγκο, παρά το ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων

Πέδρο Μαρτίνς: Δεν κοιτάει την Φλαμένγκο, παρά το ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων
Πέδρο Μαρτίνς: Δημοσιεύματα στη Βραζιλία μιλάνε για το ενδιαφέρον της Φλαμένγκο για τον προπονητή του Ολυμπιακού, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός μένει στο Λιμάνι.

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς ψηλά στη λίστα της Φλαμένγκο.  Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ξεκάθαρος ότι μένει στον Πειραιά. Και όπως προσθέτει το «Φως των Σπορ», οι Βραζιλιάνοι θα φύγουν με… άδεια τα χέρια από τις συζητήσεις με την πλευρά του Μαρτίνς.

Τρία μεγάλα ονόματα εξετάζει η Φλαμένγκο

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Φλαμένγκο. Ο Χόρχε Ζεσούς εμφανίζεται να βρίσκεται καθ’ οδόν για την επιστροφή του στη Μπενφίκα, αφήνοντας «ορφανό» τον πάγκο της Φλαμένγκο, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει το sdna. svg%3E

Στον σύλλογο της Βραζιλίας έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν το έδαφος για τον αντικαταστάτη του και πρώτος στη λίστα, αλλά πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς ανανέωσε με τη Ρίβερ Πλέιτ, είναι ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Παράλληλα, στο στόχαστρο βρίσκονται ο Πέδρο Μαρτίνς, παρότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, αλλά και ο Μάρκο Σίλβα.

Έτσι ευχήθηκε ο Ολυμπιακός στον Μαρτίνς για τα γενέθλιά του

Ο Πέδρο Ρουί ντα Μότα Βιέιρα Μαρτίνς γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1970 και είναι πρώην επαγγελματίας και διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Από το καλοκαίρι του 2018, είναι προπονητής στη Σούπερλιγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής το πέρασε στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πραγματοποιώντας περίπου 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει και συμμετοχές, κοντά στις 130, στη Σεγούντα Λίγα. Μερικές από τις ομάδες που αγωνίστηκε είναι η ΣΝ Φεϊρένσε, η Βιτόρια Γκιμαράες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μποαβίστα. Ως ποδοσφαιριστής η μεγαλύτερή του επιτυχία πρέπει να θεωρείται η κατάκτηση του Πορτογαλικού Σούπερ Καπ, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 1995. svg%3E

Επίσης, έχει αγωνιστεί και μία φορά με την Εθνική Πορτογαλίας. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2006, και πρώτος του σύλλογος ήταν ΚΦ Ουνιάο ντε Λάμας. Άλλες ομάδες που έχει προπονήσει είναι η ΚΣ Μαρίτιμο, η Ρίο Άβε ΦΚ και η Βιτόρια Γκιμαράες. Μεγαλύτερες του επιτυχίες ως προπονητής είναι η παρουσία του στον τελικό του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας με τη Ρίο Άβε το 2014 και στον τελικό Κυπέλλου Πορτογαλίας, το 2017, χωρίς όμως να κατακτήσει κανένα. Η πορεία του στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός προπονητής που παρέμεινε αήττητος στα πέντε πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments