Αθλητισμός

Δημήτρης Γουλιέλμος Άρης: Μεταβίβασε το 90% των μετοχών του

Δημήτρης Γουλιέλμος Άρης: Μεταβίβασε το 90% των μετοχών του
Δημήτρης Γουλιέλμος Άρης: Αλλαγή σελίδας υπάρχει στον «αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Άρη, ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποτελεί, ουσιαστικά, παρελθόν από τη διοίκηση του αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Ο κ. Γουλιέλμος αποτελεί παρελθόν μετά από δύο χρόνια στην ηγεσία της ΚΑΕ Άρης αφού μεταβίβασε το 90% των μετοχών του από την ομάδα σε 19 μεσεγγυούχους, τους οποίους όρισε ο Ερασιτέχνης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μεταβίβασης του 90% των μετοχών της εταιρείας από τον Δημήτρη Γουλιέλμο σε 19 μεσεγγυούχους, τους οποίους όρισε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανέλαβε την Κ.Α.Ε. σε μία δύσκολη περίοδο και προσπάθησε να την κρατήσει «ζωντανή», εν μέσω πολλών προβλημάτων που «κληρονόμησε», αλλά και σημαντικών εμποδίων, τα οποία προέκυψαν στην πορεία.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τον ευχαριστούν για την προσπάθεια αυτή, καθώς και για τη γενικότερη προσφορά του στον σύλλογο».

Να σημειώσουμε ότι σήμερα έγινε γνωστό ότι νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ Άρης ορίστηκε ο Γιώργος Αιγίδης. Ολόκληρη η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

«Μετά από απόφαση που λήφθηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ την Τρίτη 21/07, νέος εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ορίστηκε ο Γιώργος Αιγίδης. Ο κ. Αιγίδης είναι γενικός γραμματέας στο δ.σ. του Ερασιτέχνη και διετέλεσε μέλος του συμβουλίου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο κ. Αιγίδης παίρνει τη θέση του Αναστάσιου Μωϋσιάδη στο διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Ο κ. Μωϋσιάδης, ο οποίος παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ., πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, σε μία δύσκολη εποχή. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτήν την προσφορά του».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Άρης έχει πάρει και μια σπουδαία πρωτοβουλία αφού στηρίζει τον μικρό Μιχάλη που αντιμετωπίζει θέμα με την καρδιά του.

«Η μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ έχει δείξει πολλές φορές την αλληλεγγύη της. Ήρθε η ώρα να την δείξουμε και πάλι.

Ο μικρός μας φίλος, Μιχάλης Γουλιδάκης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε.

Α.Σ., Π.Α.Ε. και Κ.Α.Ε. ενώνουμε τις δυνάμεις μας και καλούμε τους φίλους του ΑΡΗ -και όχι μόνο- να στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια του μικρού Μιχάλη, ώστε να ανταπεξέλθει στην κάλυψη των εξόδων νοσηλείας του μικρού μας φίλου.

Ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει, καταθέτοντας το ποσό που επιθυμεί στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR 310171 0090 0060 0913 6177 884»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments