Αθλητισμός

Γκραντέλ και Τράουκο: Συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού

Γκραντέλ και Τράουκο: Συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού
Γκραντέλ και Τράουκο: Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν τον εξτρέμ της Τουλούζ και τον αριστερό μπακ της Σεντ Ετιέν στη λίστα τους.

Σε μεταγραφικό πυρετό ο Ολυμπιακός που συνεχίζει να κυνηγάει τις περιπτώσεις των Μαξ Γκαρντέλ και Μιγκέλ Τράουκο. Ο εξτρέμ της Τουλούζ και ο αριστερός μπακ της Σεντ Ετιέν συνεχίζουν να απασχολούν το λιμάνι που ψάχνει παίκτη που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την παραχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς και, παράλληλα, θέλει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο στην περίπτωση που αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Κώστας Τσιμίκας.

Η περίπτωση του Μαξ Γκραντέλ

Ο Γκραντέλ, παρά τα εμπόδια που βάζει η Τουλούζ, φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα, ενώ επιθυμία του φαίνεται πως είναι να συνεργαστεί σύμφωνα με το sporfm.gr με τον Ματιέ Βαλμπουενά στους «ερυθρόλευκους».

Τις προηγούμενες μέρες δημοσίευμα από τη Γαλλία ανέφερε πως ο έμπειρος εξτρέμ της Τουλούζ δεν υπογράφει με τη Λανς, η οποία τον είχε στη λίστα της. Επιπλέον, οι Γάλλοι ανέφεραν ότι οι εκπρόσωποι του Μαξ Γκραντέλ τις τελευταίες ημέρες έχουν επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είχαν φιλοξενηθεί και δηλώσεις στενού φίλου του Ιβοριανού εξτρέμ, αλλά χωρίς να αναφέρεται το όνομά του. «Οι συζητήσεις προχωρούν πολύ καλά. Οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται μακριά από μία συμφωνία. Οικονομικά θα είναι μία πολύ καλή συμφωνία για τον Μαξ», είχε δηλώσει ο φίλος του.

Ο περουβιανός μπακ Μιγκέλ Τράουκο

Όσον αφορά τον Τράουκο, δεσμεύεται για δύο χρόνια ακόμα με συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν και εξετάζει με προσοχή την προοπτική του Ολυμπιακού και φυσικά της συμμετοχής στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του σε ΜΜΕ του εξωτερικού ο Τράουκο σημείωσε πως «υπάρχει πιθανότητα να κλείσω στον Ολυμπιακό. Ναι, υπάρχει αυτή η πιθανότητα να πάω στην Ελλάδα αλλά αφήνω τον μάνατζέρ μου και την ομάδα μου να δει το θέμα. Εάν με ρωτάτε το τι θα ευχόμουν θα ήθελα να μείνω και να παλέψω, όμως κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει. Θα ήθελα να δουλέψω σκληρά και να μείνω στην Σεντ Ετιέν αλλά θα δούμε».

Δηλώσεις και από τον ατζέντη του παίκτη

Για την υπόθεση του Τράουκο είχε κάνει δηλώσεις και ο ατζέντης του επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τους Πειραιώτες. Ο Ελι Κασαρέτο, μάνατζερ του μπακ της γαλλικής ομάδας, είχε πει: «Υπάρχει επαφή του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά σήμερα αυτό που σκέφτεται ο Μιγκέλ είναι να παραμείνει στην Γαλλία», είπε χαρακτηριστικά ο Κασαρέτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments