Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Ήρθε η ώρα της επιστροφής

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Ήρθε η ώρα της επιστροφής
Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Ώρες φαίνεται να απομένουν για την αποδέσμευση του Έλληνα γκαρντ από τη Φενέρ.

Ώρες φαίνεται να απομένουν για την αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρμπαχτσε αφού οι δύο πλευρές είναι κοντά στο «διαζύγιο». Σύμφωνα με το Sportime, «πλέον είναι θέμα ωρών. Μάλιστα, μπορεί να τελειώσει ακόμα και απόψε ή αύριο το θέμα της αποδέσμευσης του από τους Τούρκους. Ο Κώστας Σλούκας ετοιμάζεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από την Φενέρ και πλέον μένουν τα τυπικά για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα κινήθηκε μεθοδικά και κατάφερε να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Μπορεί μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ να του… χτύπησαν την πόρτα, εκείνος ήταν ξεκάθαρος και ο Ολυμπιακός ήταν η προτεραιότητα του. Ο Έλληνας γκαρντ έρχεται στο λιμάνι της καρδιάς του για να ηγηθεί στη νέα εποχή του Ολυμπιακού». Αυτά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα που θεωρεί ως σίγουρη τη μετακίνηση του σπουδαίου γκαρντ στο λιμάνι για να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Χαρίζει και λεφτά για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό

Είναι δεδομένο ότι ο Κώστας Σλούκας θέλει πολύ να γυρίσει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, αυτό το έχουν εμπεδώσει στη Φενέρμπαχτσε στην οποία έχουν μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του, ενώ, σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα από το «Φως», ο διεθνής γκαρντ χαρίζει μέχρι και λεφτά στην τουρκική ομάδα για να τον αποδεσμεύσει.

Σύμφωνα με το «Φως» και τον δημοσιογράφο Νότη Ψιλόπουλο, «θέμα χρόνου είναι η επίσημη αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας το 2019, έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την τουρκική ομάδα για την αποδέσμευσή του. Χάρισε ορισμένα από τα χρωστούμενα (πιθανότατα τα μισά από τα 600.000 ευρώ που έχει να λάβει), ως δείγμα καλής θέλησης για την ελευθερία του, αλλά και ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στη νέα μεταβατική εποχή στην οποία μπήκε η Φενέρ».

Θυμίζουμε ότι η τουρκική ομάδα έχει αποφασίσει να ρίξει το μπάτζετ της από τα 30 στα 20 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν που έρχεται, ενώ δεν θα έχει πια τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments