Αθλητισμός

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Απόφαση του Βόβορα να φύγει

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Απόφαση του Βόβορα να φύγει
Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: «Είναι καθαρά απόφαση του προπονητή και του τεχνικού τιμ», τόνισε ο Τάκης Τριαντόπουλος, σχετικά με την περίπτωση που προκάλεσε ένταση.

Σε δηλώσεις αναφορικά με τον Νίκο Παππά προέβη ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, ο οποίος σχολίασε την περίπτωση Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή.

«Αυτό είναι καθαρά απόφαση του προπονητή και του τεχνικού τιμ. Θεωρώ ότι στον σχεδιασμό και με τον τρόπο που θέλει να παίζει, δεν ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του Νίκου», σχολίασε σχετικά με τη λύση συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον γνωστό μπασκετμπολίστα, σύμφωνα με το olaprasina1908. Όσο για το αν ήταν ενήμερος ο Παππάς, τόνισε πως «είχε ενημερωθεί ο μάνατζερ του παίκτη, όχι πολλή ώρα πριν τη συνέντευξη Τύπου. Ίσως θα μπορούσε να έχει ενημερωθεί νωρίτερα για να μην δημιουργηθεί αυτή η φασαρία».

«Με τον Νίκο δεν έχω μιλήσει, έχω μιλήσει με τον μάνατζερ του. Δυσαρεστήθηκε και αυτός με τον τρόπο που έγινε. Προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό. Μετά την πρώτη άσχημη εντύπωση που του δημιουργήθηκε θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που είχαμε πρόβλημα με τον Νίκο. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, υγεία πάνω από όλα μέσα από την καρδιά μου», δήλωσε όταν ρωτήθηκε αν εξέφρασε δυσαρέσκεια ο Νίκος Παππάς μετά την ενημέρωσή του.

Το «αντίο» του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό

«Αντίο» στον Παναθηναϊκό είπε ο Νίκος Παππάς, με την είδηση να κάνει γνωστή ο Γιώργος Βόβορας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ, για τη «σελίδα» που γυρίζει η ομάδα μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν, ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέφερε πως ο Έλληνας γκαρντ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο. Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε από τους «πράσινους» και έτσι ο 26χρονος πλέι μέικερ αποχωρεί οριστικά από το ΟΑΚΑ ύστερα από επτά χρόνια.

Ακόμη, ο προπονητής έκανε ειδική μνεία στους νέους παίκτες, στους οποίους θέλει να «χτίσει» γύρω τους την ομάδα. Πάντως, ο Νίκος Παππάς ήταν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της εξέδρας του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ μέχρι την πρόσφατη αποχώρησή του από την ομάδα μετά την απόφαση του Γιώργου Βόβορα. Τώρα ο διεθνής γκαρντ ψάχνει την επόμενη μπασκετική του… στέγη με τη Γαλατασαράι να τον έχει στο στόχαστρό της και φαίνεται πως είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments