Αθλητισμός

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει τον Ολλανδό χαφ

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου θέλει τον Ολλανδό χαφ
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ΠΑΟΚ: Ο πρώην προπονητής του «Δικέφαλου» θέλει τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό στην Αλ Χιλάλ.

Τον ξέρει καλά και για αυτό είναι στη λίστα του. Ο λόγος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που φαίνεται έχει στη μεταγραφική λίστα του τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του inpaok.gr, η νυν ομάδα του Λουτσέσκου, η Αλ Χιλάλ φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την αγορά του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την πλευρά της ομάδας που προπονεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιθυμούν την ενίσχυση της ομάδας τους με έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση στα άκρα αλλά και ως «δεκάρι», με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Σαουδαράβων λόγω των τεχνικών και τακτικών του δυνατοτήτων.

Τι ισχύει για τον Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας. Το Sportime παρουσιάζει, όμως, μια περίεργη εικόνα για τα αποδυτήρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Όπως γράφει η εφημερίδα: «Σημειολογικά επιβάλλεται να καταγραφεί. Ο Βιεϊρίνια με τα χίλια ζόρια και μόνο και μόνο για να μην εκθέσει – οριστικά – πρόσωπα και καταστάσεις δέχτηκε να μείνει και τον Ιούλιο. Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τρίτης, μόνο που ο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε μόνο στην τελευταία αγωνιστική, ερχόμενος από τον πάγκο για λίγα λεπτά κόντρα στον Άρη. Και η πρώτη του ενέργεια; Χτύπημα, αποβολή και σπριντ για αποδυτήρια. Στα όρια του – καιρό τώρα – ο Πορτογάλος. Και δεν βλέπω… αποφόρτιση».

Αυτή είναι η εκτίμηση της αθλητικής εφημερίδας για τη σχέση του εμβληματικού για τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση της ομάδας. Το αν κάτι τέτοιο ισχύει, μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει. To συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει στο τέλος του Ιουλίου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό τι θα συμβεί στη συνέχεια. Με βάση το πάντα έγκυρο Transfermarkt, η ποδοσφαιρική αξία του 34χρονου μπακ – χαφ είναι 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος, έπαιξε 17 φορές για τον «Δικέφαλο», έβαλε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments