Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέντο Ολυμπιακός: Τον διεκδικούν Πόρτο και Μπενφίκα

Ρούμπεν Σεμέντο Ολυμπιακός: Τον διεκδικούν Πόρτο και Μπενφίκα
Ρούμπεν Σεμέντο Ολυμπιακός: Την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών στην Πορτογαλία θέλουν Πόρτο και Μπενφίκα.

Την  επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέντο στην Πορτογαλία επιζητούν οι Πόρτο και Μπενφίκα. Οι δύο μεγάλες ομάδες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έχουν βάλει ως στόχο τους τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο κεντρικός αμυντικός κοστολογείται από τον Ολυμπιακό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η ομάδα του Πειραιά φαίνεται να τον έχει βάλει στην transfer list της.

Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Αντώνη Οικονομίδη, η Μπενφίκα, με τη σύμφωνη γνώμη του νέου της τεχνικού Ζόρζε Ζεσούς, εξέφρασε ήδη το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, με τον Ολυμπιακό να συζητά μαζί της σε ένα ποσό που κυμαίνεται περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό Tvi24, στο κόλπο της απόκτησης του Σεμέντο βρίσκεται και η Πόρτο, που φέρεται να προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ στους ερυθρόλευκους. Ο Σεμέντο, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ήταν φέτος από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Ολυμπιακού (44 ματς και 5 γκολ), το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023, όμως κατά καιρούς έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Τι θα γίνει με Ομάρ

Τα σενάρια για το επόμενο βήμα του Ομάρ δίνουν και παίρνουν με τη Γαλατασαράι να ακούγεται σαν την ομάδα που τον διεκδικεί περισσότερο. Ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο μιας και ο Νορβηγός μπακ – χαφ μπορεί να μείνει και στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport FM, ο ποδοσφαιριστής διαψεύδει τα σενάρια για τη Γαλατασαράι και αφήνει να εννοηθεί πως περιμένει πρόταση από αγγλική ομάδα.

Ο Νορβηγός μπακ-χαφ υποστηρίζει ότι δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και θα αποφασίσει για το μέλλον του τον Αύγουστο, όταν θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, με τον διεθνή άσο φαίνεται πως έχει μιλήσει και ο Ντουρμάζ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο οποίος του έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη ζωή στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments