Lifestyle

Αυτή είναι η πιο “καυτή” δικηγόρος

Αυτή είναι η πιο “καυτή” δικηγόρος
Από τις πιο όμορφες δικηγόρους και μοντέλο με εκατομμύρια ακολούθους στο instagram.

Σπούδασε νομική η οποία τη βοήθησε να πάρει το διαζύγιό της όταν χώρισε με τον άνδρα που παντρεύτηκε σε ηλικία 19 ετών. Ευτυχώς δεν την κέρδισαν τα δικαστικά έδρανα, αλλά το instagram και το μόντελινγκ. Ο λόγος για την Βερόνικα Μπίελικ την πιο “καυτή” δικηγόρο στα social media. Η ξανθιά καλλίγραμμη οπτασία έχει αφήσει στην άκρη δικογραφίες και ενστάσεις και ασχολείται με το μόντελινγκ και τα social media με μεγάλη επιτυχία. Γεννημένη τον Σεπτέμβριο του 1993, βαδίζει στο 27ο έτος της ηλικίας της και εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται και με τη γυμναστική.

Ο λογαριασμός της στο Instagram διαθέτει μέχρι στιγμής 2,9 εκατομμύρια followers οι οποίοι ενίοτε της ζητούν και νομικές συμβουλές με την ίδια απλά να τους χαρίζει αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Οι αισθησιακές της πόζες κερδίζουν χιλιάδες “καρδούλες” και μηνύματα θαυμασμού από τον ανδρικό πληθυσμό με την ίδια να το απολαμβάνει. Η Βερόνικα έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες και εκεί πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά διαφημίζοντας εσώρουχα, μαγιό και ό,τι άλλο εξάπτει την ανθρώπινη φαντασία!

Για όσους θα ήθελαν να τη γνωρίσουν βαθύτερα, η ίδια εξομολογείται εν είδει βιογραφικού στην ιστοσελίδα της ότι “είμαι μοντέλο και influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχω πάθος με τα ταξίδια και το να μορφώνομαι γύρω από τις διαφορετικές κουλτούρες που υπάρχουν στον κόσμο. Στην καθημερινή μου ζωή προσπαθώ πάντοτε να σκέφτομαι με ανοιχτούς ορίζοντες και να ζω στο μάξιμουμ.

Τελείωσα τη Νομική με μάστερ -αν και η δικηγορία δεν ήταν κάτι που θα ήθελα να ασκήσω στο μέλλον. Ακολούθησα τα όνειρά μου και μετέτρεψα σε μπίζνες το λογαριασμό μου στο Instagram. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψω και να γευτώ τα πάθη μου. Σήμερα δουλεύω με διάφορες εταιρείες από όλο τον κόσμο, διαφημίζοντας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι να εμπνέω τους ανθρώπους να επιδιώκουν την εκπλήρωση των ονείρων τους και να κάνουν οτιδήποτε τους προσφέρει ευτυχία. Αλλά, πέραν αυτών, μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της παρουσίας μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το να ενθαρρύνω τις γυναίκες να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό κόσμο, να πετύχουν σπουδαία κατορθώματα και κυνηγούν τα όνειρά τους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments