Lifestyle

Κόρη Υρώ Μανέ: Η Φαίδρα είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες [pics]

Κόρη Υρώ Μανέ: Η Φαίδρα είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες [pics]
Κόρη Υρώ Μανέ: Η Φαίδρα, είναι χορεύτρια και το ταλέντο της εντυπωσιάζει.

Η Υρώ Μανέ φαίνεται πως έχει μια ξεχωριστή σχέση με την κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου, με την οποία έχει δημοσιεύσει πολλάκις κοινές φωτογραφίες τους.

Η σπουδαία ηθοποιός η οποία έγινε πιο γνωστή για τον ρόλο της ως «Φλώρα Μητροπούλου» στην τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα», έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Φαίδρα, από τον γάμο της με τον Τάσο Νταϊόγλου. Η όμορφη νεαρή σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αλλά το μεγάλο της πάθος, η αγάπη της είναι ο χορός.

Μία ταλαντούχα νεαρή που λατρεύει τον χορό

Η νεαρή σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου. Μάλιστα, έχει πάρει και το πτυχίο της σε μια χορευτική παράσταση που διοργάνωσε η σχολή της. Και η Υρώ Μανέ, που έχει ασχοληθεί πολύ με τον χώρο της τέχνης και σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανη για την κόρη της.

Έτσι, έχει αναδημοσιεύσει στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Facebook αλλά και στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με την κόρη της να χορεύει αλλά και υλικό στο οποίο απεικονίζονται μόνο οι δύο τους. Και είναι εμφανές πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ταλαντούχα κοπέλα που έχει πολύ μέλλον μπροστά της. «Πόση συγκίνηση να βλέπω τη Φαίδρα μου να… πετάει χορεύοντας για να φτάσει στη δική της Ιθάκη», είχε σχολιάσει η Υρώ Μανέ σε μια φωτογραφία τους που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, τον Νοέμβριο του 2019.

Μαμά και κόρη έχουν αποθανατιστεί μαζί σε κοινές εξόδους τους

Πάντως, πολλές φορές μαμά και κόρη έχουν αποθανατιστεί μαζί σε κοινές εξόδους τους, αν και η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους αναφορικά με την προσωπική της ζωή. Για παράδειγμα, μία σπάνια ευκαιρία να δούμε όλη την οικογένειά της, ήταν όταν παρακολούθησε την παράσταση «Ανάμνηση Σμύρνης» στο Ηρώδειο συντροφιά με τον σύζυγο της, Τάσο Νταϊόγλου και την κόρη της, Φαίδρα. Οι δύο τους είναι πολύ αγαπημένες και συχνά η Φαίδρα συνοδεύει τη μητέρα της σε διάφορες εκδηλώσεις ή θεατρικές παραστάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments