Lifestyle

Τη Μάρθα και τα μάτια σας

Τη Μάρθα και τα μάτια σας
Η 24χρονη Μάρθα διαθέτει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram.

Το πλούσιο μπούστο της σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί της ανεβάζει τη θερμοκρασία στο instagram. Η Μάρθα Μάγιερ είναι μοντέλο και αν και μόλις 24 ετών έχει πραγματοποιήσει αρκετές φωτογραφήσεις για εξώφυλλα γνωστών περιοδικών. Με καταγωγή από την Γερμανία και τη Ρωσία η σέξι ξανθιά τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί. Το νεαρό μοντέλο έχει αδυναμία στις σέξι πόζες, που αναδεικνύουν τα χαρίσματά της. Μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram και θα πέσετε πάνω σε σέξι φωτογραφίες της, που αναστατώνουν ευχάριστα τους followers της.

Αν και στο χώρο του μόντελινγκ είναι αρκετά γνωστή εξαιτίας και των φωτογραφήσεων που έχει κάνει σε γνωστά περιοδικά στα social media και ειδικά στο instagram δραστηριοποιείται ως μοντέλο τα τελευταία χρόνια και για το λόγο αυτό έχει μονάχα κάτι περισσότερο από 808 χιλιάδες ακολούθους. Όπως η ίδια έχει δηλώσει σε Μέσα της χώρας της από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο ενώ είχε τη συμπαράσταση και των δικών της ανθρώπων. Η νεαρή Μάρθα  κατάφερε, καθώς έχει φιγουράρει σε εξώφυλλα γνωστών αντρικών περιοδικών.

Πρόκειται για μια γυναίκα που διαθέτει απίστευτες καμπύλες και ένα εντυπωσιακό μπούστο, που κολάζει.  Η ξανθιά καλλονή δεν είναι ιδιαίτερα ντροπαλή, καθώς φροντίζει να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες στον λογαριασμό την στο Instagram, κάνοντας τους ακόλουθους της να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Αν κάποιος θέλει να την αναζητήσει δεν έχει παρά να πληκτρολογήσει στο διαδίκτυο Marta Mayer και αμέσως θα του αποκαλυφθεί το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ των social media της 23χρονης Ρωσίδας καλλονής. Οι περισσότερες φωτογραφίες που ποστάρει είναι από διαφημίσεις εσωρούχων και μαγιό ενώ οι πόζες που παίρνει είναι αρκετά αισθησιακές κάνοντας την φαντασία να καλπάζει και την επιθυμία να χτυπάει κόκκινο. Γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1996 στη Μόσχα και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η φύση ήταν αρκετά γενναιόδωρη προικίζοντάς την με υπέροχες καμπύλες.

Όπως έχει αναφέρει της αρέσουν οι αθλητικοί άνδρες ενώ δείχνει μια προτίμηση σε ποδοσφαιριστές, αλλά και ηθοποιούς.  Λατρεύει τα ταξίδια αλλά και το ατελείωτο shopping παρέα με τις φίλες της. Λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων αναγκάζεται να ταξιδεύει αρκετά και έτσι όπως έχει εξομολογηθεί δεν της μένει αρκετός χρόνος για να γνωρίσει κάθε πόλη ή μέρος που επισκέπτεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments