Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης τον κρατά στη Ρεάλ και μακριά από την Ελλάδα

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Αυτός ο παίκτης τον κρατά στη Ρεάλ και μακριά από την Ελλάδα
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Μπορεί η «Marca» να θεωρεί σίγουρη τη φυγή του από τη Ρεάλ, μα το ισπανικό σωματείο φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις.

Ισπανικό δημοσίευμα μεταφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης το «σκέφτεται» για τον Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το newspao και έγκυρη εφημερίδα της Ισπανίας, περιπλέκεται το θέμα με τον Αργεντινό γκαρντ, καθώς, όπως αναφέρει η As, η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει δεύτερες σκέψεις για τον παίκτη. Έτσι, αν και αυτό φάνταζε σίγουρο, αργά ή γρήγορα, το ισπανικό μέσο τονίζει ότι το ισπανικό σωματείο δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα τον αφήσει να φύγει, διότι την ίδια ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ο Καμπάτσο.

Όπως όμως, είναι γνωστό, ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Λαπροβίτολα και περιμένει να μείνει ελεύθερος από τους Ισπανούς. Με αυτά τα δεδομένα ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη περίπτωση θα καθυστερήσει και άλλο για το «τριφύλλι». Για αυτό το όνομα του Νίκολας Λαπροβίτολα βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για τον Παναθηναϊκό.

Το «τριφύλλι» έχει εστιάσει στην περίπτωσή του και περιμένει τις εξελίξεις στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κι αυτό γιατί ο Αργεντινός γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και μόνο εφόσον μείνει ελεύθερος, θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Μάλιστα, ο διεθνής γκαρντ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Club 947 FM και τόνισε πως για την ώρα παραμένει παίκτης της Ρεάλ, αν και δεν παίζει πολύ, σύμφωνα με το sdna.

«Στην καριέρα μου έχω πάρει πολλά ρίσκα. Μερικές φορές παίζω με ασφάλεια και υπογράφω συμβόλαια για χρήματα. Οπότε, ό,τι προκύπτει για μένα είναι καλό». Όσον αφορά στη Ρεάλ, το μέλλον του και τις φήμες που κυκλοφορούν, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είμαι σε ένα φανταστικό σύλλογο, αλλά δεν παίζω πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει μετά».

Έτσι, η υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα έχει εξελιχθεί σε μεταγραφικό σίριαλ πολλών επεισοδίων την ώρα που όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν την είδηση ότι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θα αφήσει ελεύθερο τον παίκτη να επιλέξει που θα αγωνίζεται με τη νέα σεζόν. Και ένα δημοσίευμα της «Marca» ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης από την Αργεντινή δεν θα φοράει του χρόνου τη λευκή φανέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments