Αθλητισμός

Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός: Και επίσημα «πράσινος» ο 26χρονος

Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός: Και επίσημα «πράσινος» ο 26χρονος
Λευτέρης Μποχωρίδης Παναθηναϊκός: Παίκτης του «τριφυλλιού» είναι με κάθε επισημότητα ο Λευτ΄περης Μποχωρίδης, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Ύστερα από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη,  ο Λευτέρης Μποχωρίδης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να τον ενισχύσει στη νέα προσπάθεια που ξεκινά. Ο 26χρονος παίκτης θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να βοηθήσει στην περιφερειακή γραμμή παίζοντας πλάι στους Σαντ Ρος, Νέντοβιτς,. Φόστερ και Παπαδάκη που έχουν συμφωνήσει ήδη με τον σύλλογο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ξανά στα πράσινα ο Μποχωρίδης. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στην ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021. Ο Μποχωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 18/04/1994, έχει ύψος 1.96μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη φτάνοντας ως την ανδρική ομάδα.

Αγωνίστηκε στους “κίτρινους” από το 2010 ως το 2014 όταν και άρχισε να δείχνει στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του. Τη σεζόν 2013/2014 είχε 7.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Basket League με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που τον απέκτησε με μεταγραφή. Ένας σοβαρός τραυματισμός (συντριπτικό κάταγμα περόνης) τον Σεπτέμβριο του 2015 τον πήγε αρκετά πίσω.

Στους “πράσινους” αγωνίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του 2017 κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (2017) και τρία κύπελλα Ελλάδας (2015, 2016, 2017). Στο ξεκίνημα της σεζόν 2017/2018 ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε στον Άρη, του οποίου τη φανέλα φόρεσε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019/2020.

Στην τελευταία του σεζόν στους «κίτρινους» ήταν ο ηγέτης της ομάδας, έχοντας 14.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 3.1 λάθη και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών και μάλιστα έπαιξε παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πρόκρισή της στο Μουντομπάσκετ του 2019».

“Είμαι ενθουσιασμένος”

Ο παίκτης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως «πράσινος» στο paobc.gr εκφράζοντας τα συναισθήματα που συνοδεύουν αυτή επιστροφή του και αποκαλύπτοντας πως την περίμενε από την ημέρα που έφυγε από την ομάδα. «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Είναι μια σπουδαία ομάδα και ένα περιβάλλον που γνωρίζω πολύ καλά. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και οι αγώνες», δήλωσε αρχικά και αποκάλυψε ότι μέσα του πίστευε πως θα γυρίσει: «Για να πω την αλήθεια, πίστευα ότι θα γυρίσω στην ομάδα. Το είχα στο μυαλό μου. Τότε έφυγα διότι δεν είχα το χρόνο που ήθελα. Ήθελα πολύ να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω ώστε να γυρίσω κάποια στιγμή. Έφυγα σαν φίλος και αυτό είναι το σημαντικό. Είχα καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα. Δεν είχα κανένα παράπονο. Είχα μιλήσει τότε με τον κ. Παπαδόπουλο και με τον κ. Πασκουάλ, τους εξήγησα ότι θέλω να πάω κάπου να παίξω και έδειξαν κατανόηση. Το χειρίστηκαν πολύ σωστά, όπως άλλωστε και όλοι στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα τελικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments