Αθλητισμός

Μπόγκνταν Πλάνιτς ΑΕΚ: Βρίσκεται ψηλά στη λίστα της

Μπόγκνταν Πλάνιτς ΑΕΚ: Βρίσκεται ψηλά στη λίστα της
Μπόγκνταν Πλάνιτς ΑΕΚ: Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι στη λίστα του Ίλια Ίβιτς.

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς ο οποίος αγωνιζόταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για το κέντρο άμυνα, σύμφωνα με πληροφορίες από το enwsi και την «ΏΡΑ των Σπορ». Να αναφέρουμε όμως, πως η αποχώρησή του από τη ρουμάνικη ομάδα υπήρξε επεισοδιακή για τον 28χρονο άσο.

Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τη Στεάουα «έτρεχε» και για την επόμενη σεζόν, ο 28χρονος στόπερ είχε να λαμβάνει μισθούς 2,5 μηνών και αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή στη FIFA προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Όμως, ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ από τον Πλάνιτς για τη ζημιά που θα υποστεί η ομάδα του αν τερματίσει το συμβόλαιό του! Από την πλευρά του, πάντως, ο Σέρβος αμυντικός δεν ανησυχεί από την στιγμή που η ρουμάνικη ομάδα καταπάτησε τα δικαιώματα του συμβολαίου του.

Η καριέρα του Μπόγκνταν Πλάνιτς μέχρι σήμερα

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι 28 ετών έχει ύψος 1,91 μέτρα και την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο Πλάνιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 2010 από τη Ζλάτιμπορ, ενώ την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στην Σλόμποντα.

Το 2012 μεταπήδησε Μπεζάνιγια και τη σεζόν 2013 – 2014 μετακόμισε στην Τζεντίνστβο. Μετά από ένα χρόνο πήγε στην Μπέογκαρντ, ενώ την ίδια χρονιά έκανε το μεγάλο… βήμα και πήγε στον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί έμεινε μέχρι το 2016, όπου και επέστρεψε στην Μπέογκαρντ.

Έναν χρόνο αργότερα πήγε στην Βοϊβόντινα με 34 συμμετοχές, για να φύγει αμέσως για τη Στεάουα Βουκουρεστίου ενώ να τονισθεί πως δεν έχει σημειώσει εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα της Σερβίας.

Ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ;

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ πριν από μερικές ημέρες, ο Μπόγκνταν Πλάνιτς μπορεί να μετακινηθεί σε ομάδα εκτός Ρουμανίας με τον ΠΑΟΚ να είναι μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον στόπερ της Στεάουα Βουκουρεστίου. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Σερβίας ο Πλάνιτς πήρε το ελεύθερο από τη FIFA να μετακινηθεί σε ομάδα εκτός της Ρουμανίας.

Ο κεντρικός αμυντικός της Στεάουα Βουκουρεστίου θα μπορεί να πάρει μεταγραφή σε οποιαδήποτε ομάδα εκτός του ρουμανικού πρωταθλήματος, καθώς οι άνθρωποι της Στεάουα έχουν αθετήσει τους όρους του συμβολαίου. Μάλιστα, το telekomsport.ro αναφέρει πως για τον 28χρονο αμυντικό έχουν δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, καθώς και οι Αντάλιασπορ και Κλουζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments