Ελλάδα

Ολική ανατροπή στο Mega Channel

Ολική ανατροπή στο Mega Channel
Μια ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την συγκεκριμένη εκπομπή να μην συνεχίζει τη θητεία της στο Mega Channel, εν τούτοις πήρε το πράσινο φως και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο λόγος για την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” με τον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου. Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν διαπιστώσει ότι η συγκεκριμένη εκπομπή τηρεί με ακρίβεια τις προδιαγραφές της διοίκησης του Mega.

Η εκπομπή κινείται σταθερά πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού από πλευράς τηλεθέασης και θεωρείται το πρόγραμμα που κινείται πιο κοντά στις προδιαγραφές που είχαν τεθεί για την επανέναρξη του νέου καναλιού. Μόνο τυχαία δεν ήταν άλλωστε η επιλογή να επανεκκινήσει το πρόγραμμα του σταθμού στις 17 Φεβρουαρίου με την συγκεκριμένη εκπομπή.

Μάλιστα, η ομάδα της εκπομπής έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για την νέα χρονιά, με σκοπό να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού. Έτσι, η ημέρα στο Mega θα ξεκινάει με ενημέρωση, ενώ την σκυτάλη θα παίρνει η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι πριν από λίγους μήνες  υπήρχε το σενάριο το τηλεοπτικό ζευγάρι να μην συνεχίσει στο Μεγάλο Κανάλι. Συγκεκριμένα στο άρθρο του pagenews.gr και όπως ανέφεραν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την πρωινή ενημερωτική ζώνη, καθώς το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία με το δημοσιογραφικό δίδυμο να μην πιάνει τα νούμερα που περίμενε ο σταθμός.

Μάλιστα στελέχη του Mega Channel είχαν προσεγγίσει τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, από τον ΣΚΑΙ, αλλά οι δυο παρουσιαστές ανανέωσαν για ακόμη δυο χρόνια το συμβόλαιό τους με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου. Επειδή όμως στην τηλεόραση υπάρχουν πάντα ανατροπές, στο Mega Channel φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν ευκαιρία στον Νίκο Φιλιππίδη και την Μπάγια Αντωνοπούλου για να συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Έτσι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το πρωινό δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού αναμένεται να καθίσει και πάλι μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες ενημερώνοντας τους τηλεθεατές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments